Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Zimné športy

Ohlasy médií: Záhreb patril Slovenkám. Kráľovnou je Zuzulová

Slovenské slalomárky Veronika Velez-Zuzulová (vľavo) a Petra Vlhová oslavujú víťazstvo a druhé miesto v slalome Svetového pohára žien v alpskom lyžovaní v Záhrebe 3. januára 2017. Foto: TASR/AP

Druhé miesto získala Petra Vlhová. tretia bola Češka Šárka Strachová.

Bratislava 3. januára (TASR) - Ohlasy svetových médií na pódiové double slovenských lyžiarok Veroniky Velez-Zuzulovej a Petry Vlhovej v slalome Svetového pohára v chorvátskom Záhrebe:

iDnes.cz: "Česko-slovenské stupne víťazov na pretekoch Svetového pohára. Suverénne vyhrala Veronika Velez-Zuzulová pred krajankou Petrou Vlhovou."

Eurosport: "Veronika Velez-Zuzulová a Petra Vlhová obsadili v slalome v Záhrebe prvé a druhé miesto, pre Slovensko zaznamenali historický zápis."

Kleine Zeitung (Rak.): "Dvojité slovenské víťazstvo po páde Shiffrinovej."


Slovenská reprezentantka V. Velez Zuzulova sa objíma s členkou tímu Petrou Vlhovou po finiši v ženskom Svetovom pohári v alpskom lyžovaní v Chorvátsku, 3.1.2017.
Foto: TASR AP


Ski Racing: "Snehovou kráľovnou v Záhrebe Slovenka Veronika Velez-Zuzulová."



AP: "Shiffrinová prišla o slalomový rekord v Svetovom pohári, Veronike Velez-Zuzulovej umožnila získať piate víťazstvo v jej kariére."

SRF (Švajč.): "Veronika Velez-Zuzulová profitovala z pádu Mikaely Shiffrinovej a konečne sa dočkala prvého slalomového víťazstva v aktuálnej sezóne."


Úspešným slovenským reprezentantkách gratulovali aj prostredníctvom sociálnych sietí.

Prezident SR Andrej


Premiér Robert Fico


Minister obrany Peter Gajdoš


Kolega Adam Žampa