Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Zimné športy

Frustrovaná Vonnová vytiahla na lyže kladivo

Americká lyžiarka Lindsey Vonnová sa usmieva v cieli po zjazde Svetového pohára v alpskom lyžovaní v talianskom stredisku La Thuile 20. februára 2016. Foto: TASR/AP

Vonnová v piatok po chybe na trati spadla a nedokázala si tak zabezpečiť ôsmy malý glóbus v disciplíne.


La Thuile 20. novembra (TASR) - Americká zjazdárka Lindsey Vonnová sa ospravedlnila za video na sociálnej sieti, v ktorom na svoje lyže a viazanie vytiahla kladivo. Frustrovaná tak reagovala na vypadnutie v piatkovom zjazde Svetového pohára, po ktorom stratila post líderky seriálu.

"Bola to veľká chyba, prameniaca z frustrácie po pretekoch a v žiadnom prípade to nebolo namierené proti môjmu dodávateľovi vystroja. Video som zverejnila na sociálnej sieti so zámerom vyjadriť moje pocity, ale chápem, že to mohlo byť nesprávne interpretované. V skutočnosti sa viazanie odoplo tak ako malo a zabránilo tak prípadnému zraneniu," vysvetlila svoje počínanie Vonnová, ktorá inkriminované video zo svojho profilu stiahla.

Vonnová v piatok po chybe na trati spadla a nedokázala si tak zabezpečiť ôsmy malý glóbus v disciplíne. Podarilo sa jej to až o deň neskôr, keď v druhom zjazde v La Thuile obsadila druhé miesto a okrem glóbusu sa vrátila aj na čelo celkového poradia SP.