Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Žilinský kraj

Účastníci fotomaratónu musia v Martine nafotiť šesť tém za jeden deň

Ilustračné foto Foto: TASR

Bonusom súťaže je, že vybraná kolekcia fotografií bude vytlačená a vystavená na Letnom foto feste v priestoroch pešej zóny mesta Martin

Martin 22. mája (TASR) – Nafotiť šesť tém budú mať v sobotu 28. mája možnosť účastníci podujatia Fotomaratón Martin – jeden deň v meste. TASR o tom informoval Radoslav Pančík z Turčianskeho kultúrneho strediska (TKS) v Martine.

Doplnil, že témy sa fotografi dozvedia pri registrácii a na prípravu svojich prác budú mať tri hodiny. "Motiváciou účasti je jednak prezentácia vlastnej tvorby, ako aj hodnotenie fotografií naživo. Bonusom súťaže je, že vybraná kolekcia fotografií bude vytlačená a vystavená na Letnom foto feste v priestoroch pešej zóny mesta Martin," uviedol Pančík.

Upozornil, že podmienkou účasti je registrácia prostredníctvom zaslania prihlášky do 26. mája 2016 elektronicky na e-mail radoslav.pancik@gmail.com alebo osobne v TKS v Martine na Divadelnej 3. Fotomaratón Martin organizačne zabezpečujú TKS v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja v spolupráci s Mestskou scénou Martin.