Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Žilinský kraj

Ružomberok bude hostiť šampionát v latinsko-amerických tancoch

Ilustračné foto. Foto: TASR/Svätopluk Písecký

Prvoradým zámerom je podľa neho predstaviť početnému publiku jedinečné čaro spoločenských tancov v podaní špičkových tanečníkov.

Ružomberok 13. apríla (TASR) – Športová hala Koniareň v Ružomberku bude v sobotu 18. apríla dejiskom Majstrovstiev SR v latinsko-amerických tancoch za účasti najlepších tanečných párov zo Slovenska. V rámci súťaže O pohár primátora im budú konkurovať aj tanečníci zo susedného Česka, Maďarska a Poľska.

"Jedno zo siedmich kôl Slovenského pohára v tanečnom športe tu organizujeme pravidelne, ale teraz jeho výnimočnosť znásobuje fakt, že sa bude súťažiť aj o seniorské republikové tituly v latinsko-amerických tancoch," pozval hlavný organizátor Róbert Szolnoki z Tanečného štúdia Maestro.

Prvoradým zámerom je podľa neho predstaviť početnému publiku jedinečné čaro spoločenských tancov v podaní špičkových tanečníkov. "Záujem širokej verejnosti býva zakaždým veľmi veľký. Ako po minulé roky aj teraz očakávame viac ako 3000 návštevníkov z celého Slovenska. Majú sa na čo tešiť," dodal Szolnoki.