Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Žilinský kraj

38-ročný Ukrajinec šoféroval ukradnuté auto, chytila ho polícia

Obvineniu z prečinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti čelí 38-ročný občan Ukrajiny prechodne žijúci v Českej republike. Policajti muža zastavili vo štvrtok 23. augusta 2018 v Ružomberku počas jazdy na vozidle, po ktorom je vyhlásené pátranie. Ukrajinský občan mal podľa doposiaľ zistených informácií auto za finančnú odplatu prepraviť do Michaloviec. Foto: KR PZ v Žiline

Vodiča auta Mercedes-Benz modrej farby s českým evidenčným číslom kontrolovala policajná hliadka v Ružomberku – Hrboltovej. Policajti pri kontrole zistili, že po vozidle je vyhlásené pátranie.

Ružomberok 24. augusta (TASR) – Obvineniu z prečinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti čelí 38-ročný občan Ukrajiny prechodne žijúci v Českej republike. Policajti muža zastavili vo štvrtok 23. augusta v Ružomberku počas jazdy na vozidle, po ktorom je vyhlásené pátranie. Ukrajinský občan mal podľa doposiaľ zistených informácií auto za finančnú odplatu prepraviť do Michaloviec. TASR informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Dodala, že 38-ročného vodiča auta Mercedes-Benz modrej farby s českým evidenčným číslom zastavila a kontrolovala policajná hliadka na ceste I/18 v mestskej časti Ružomberka – Hrboltovej. Policajti pri kontrole zistili, že po vozidle je vyhlásené pátranie a malo byť odcudzené v Českej republike. Muža zadržali. „Obvinenému hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov,“ uviedla Balogová.