Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Vlasy aj pleť trpia aj na jeseň. Odporúča sa do tela doplniť kolagén

Foto: Inca Collagen

Vlasy človeka s dostatočnou zásobou kolagénu sú pružnejšie, pevnejšie, lesklejšie, vyživenejšie a majú väčší objem.

Bratislava 18. októbra (OTS) - Tiež majú menší sklon šedivieť, padať a lámať sa. Vlasy tiež po kolagéne rastú znateľne rýchlejšie.

S pribúdajúcim vekom sa kvalita vlasov a nechtov zhoršuje. Vlasy rednú, padajú, šedivejú, sú lámavejšie a slabšie. Nechty sa štiepia, lámu a sú slabé. Je to práve pre úbytok kolagénu – základnej stavebnej bielkovine ľudského organizmu, ktorá v tele od 25 roku veku začína ubúdať a v 40-45tke sa už netvorí takmer vôbec. Proces úbytku kolagénu v tele je možné napraviť. Doplnením kolagénu vo vysokej kvalite a množstve, môžete starnutiu predchádzať a zlepšiť si tak kvalitu života. Kolagén nie je v tele iba kvôli pekným vlasom a nechtom. Kolagén tvorí až 70 % bielkovín kože a nachádza sa aj v samotných vlasoch a nechtoch. Jeho pravidelným užívaním si preto môžete zabezpečiť aj ich lepšiu kvalitu a pružnosť. Odborníci odporúčajú pravidelne užívať kolagén aby vlasy nestratili svoju pružnosť, boli pevnejšie, odolnejšie a lesklejšie, a to práve v prechodnom období.

Výnimočný kolagén
Inca Collagen je na našom trhu skutočne výnimočný komplex bielkovín. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam výrazne ovplyvňuje bunkovú obnovu a regeneráciu kolagénových vlákien, priaznivo pôsobí na ľudský organizmus a zabezpečuje pokožke, vlasom i nechtom optimálny stupeň výživy. Vďaka svojej stavbe, ktorá je najviac podobná ľudskému kolagénu, sa navyše ľahko vstrebáva a má rýchly nástup účinku. Veľkým plusom je aj jeho 100% morský pôvod, prvotriedna kvalita a vysoko koncentrované množstvo v dennej dávke (obsahuje až 3000 mg čistého 100% kolagénu v dennej dávke, čo je až 400 krát viac, než obsahuje priemerný kolagénový produkt na trhu). Inca Collagen je rybí a živý kolagén a v porovnaní s inými výnimočný aj tým, že je trojzložkový! Obsahuje na rozdiel od mnohých bežných porovnateľných produktov na trhu tri druhy kolagénu – kolagén typu I, II aj III!
Foto: Inca Collagen

Optimálny stupeň výživy
Kolagén typu I – Je v ľudských tkanivách najrozšírenejší, vyskytuje sa predovšetkým v koži a v kostiach. Predstavuje približne 90 % všetkých kolagénov v ľudskom tele.
Kolagén typu II – Je najhojnejšie zastúpený v chrupavkových tkanivách, kde prispieva k podpornej funkcii.
Kolagén typu III – So starnutím organizmu sa tento kolagénový typ stráca a je nahradzovaný kolagénom typu I, preto je ho možné nájsť hlavne v mladých tkanivách.

Zázrak menom morský Inca Collagen: Takto zmení vašu pleť a telo!
• Intenzívne hydratuje pokožku a omladzuje pleť
• Vráti vašim vlasom pružnosť, objem a lesk
• Dostane vaše nechty do pôvodnej formy
• Spevňuje hlboké vrstvy pokožky, a môže tak účinne zatočiť s celulitídou
• Pozitívne vplýva na komplexnú výživu celého organizmu


NÁŠ TIP: Ušetrite až 8,30,-€ pri nákupe Inca Collagen
Získajte zľavu 5,-€ a dopravu zdarma pri nákupe Inca Collagen. Stačí kliknúť na www.incacollagen.sk a zadajte zľavový kód: S22000001. V jednom balení nájdete Inca Collagenu nájdete až 90 000 miligramov vysoko kvalitného morského kolagénu, rozdelených do 30 denných dávok. Viac sa dozviete na www.incacollagen.sk.