Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Zahraničie

V Londýne zadržali muža, ktorý narazil do brány Buckinghamského paláca

Ľudia kráčajú okolo drevenými doskami chránenej brány Buckinghamského paláca v Londýne, do ktorej muž narazil autom v nedeľu nadránom 10. marca 2024. Londýnska Metropolitná polícia (MPS) muža zadržala na mieste nehody. Neskôr bol muž prevezený do nemocnice. Foto: TASR/AP

Ozbrojení príslušníci MPS zadržali muža na mieste nehody, pričom muž bol neskôr prevezený do nemocnice.

Londýn 10. marca (TASR) - Londýnska Metropolitná polícia (MPS) zadržala muža, ktorý narazil v sobotu nadránom autom do brány Buckinghamského paláca. TASR o tom informuje podľa nedeľňajších správ agentúry DPA a britskej spravodajskej stanice BBC.

Ozbrojení príslušníci MPS zadržali muža na mieste nehody, pričom muž bol neskôr prevezený do nemocnice. Podľa polície vrazil muž autom do brány Buckinghamského paláca v sobotu nadránom o 2.30 h miestneho času.

"Prebieha vyšetrovanie zamerané na zistenie okolností (nehody)," uviedla MPS vo vyhlásení. Hovorca polície tiež dodal, že v dôsledku nehody neutrpel nikto zranenia.

"Počul som hlasné buchnutie. Pozrel som sa tam a autao narazilo do Buckinghamského paláca. Polícia bola na mieste celkom rýchlo. Muža vytiahli (z auta) a zadržali," cituje britský denník Daily očitého svedka nehody.