Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Zahraničie

102 KÍL MARIHUANY V SLUŽOBNOM AUTE: Policajta po naháňačke zatkli

Putá, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Oblasť mesta Igumenitsa sa nachádza blízko hranice s Albánskom, cez ktorú sa do Grécka pašujú obrovské množstvá marihuany.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Atény 15. marca (TASR) - Policajta v službe na severovýchode Grécka zatkli v piatok pre drogové obvinenia, pretože služobné auto využíval na pašovanie marihuany, oznámili úrady. TASR prevzala informácie z tlačovej agentúry AP.

Zadržali ho po prenasledovaní neoznačeného policajného auta v prístavnom meste Igumenitsa spolu Albáncom, ktorý auto riadil. Pri prehliadke objavili v aute 102 kilogramov marihuany, uvádzalo sa v policajnom oznámení.

Zadržaný policajt ignoroval príkazy kolegov na zastavenie a auto naopak zrýchlilo a unikalo. Zastalo, až keď nad ním vodič stratil kontrolu a narazil do zaparkovaných vozidiel.

Polícia zatkla aj druhého policajta, ktorý v ten deň s podozrivým hliadkoval v službe, toho však údajne našli v kaviarni vzdialenej približne 20 kilometrov. Všetci traja podozriví čelia obvineniam súvisiacim s drogami.

Oblasť mesta Igumenitsa sa nachádza blízko hranice s Albánskom, cez ktorú sa do Grécka pašujú obrovské množstvá marihuany.