Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Trnavský kraj

VIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom T. Danielovi z Kútov

Polícia pátra po nezvestnom Tomášovi Danielovi z Kútov v okrese Senica. Z domu odišiel 22. októbra bez dokladov a peňazí a odvtedy ho nikto nevidel a on nikoho nekontaktoval. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová. Tomáš Daniel má 31 rokov, je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečenú čiernu bundu a čierne tepláky s pásikmi na boku. "Ak niekto muža videl, pozná miesto, kde sa teraz zdržiava alebo je s ním kontakte, nech všetky informácie oznámi na čísle 158," uviedla hovorkyňa. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Tomáš Daniel má 31 rokov, je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavohnedé vlasy a hnedé oči.

Kúty 11. novembra (TASR) - Polícia pátra po nezvestnom Tomášovi Danielovi z Kútov v okrese Senica. Z domu odišiel 22. októbra bez dokladov a peňazí a odvtedy ho nikto nevidel a on nikoho nekontaktoval. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Tomáš Daniel má 31 rokov, je 170 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečenú čiernu bundu a čierne tepláky s pásikmi na boku.

"Ak niekto muža videl, pozná miesto, kde sa teraz zdržiava alebo je s ním kontakte, nech všetky informácie oznámi na čísle 158," uviedla hovorkyňa.