Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Trnavský kraj

V Šamoríne horí reštaurácia, zasahuje viac ako 20 hasičov

V Šamoríne v okrese Dunajská Streda vypukol v nedeľu 8. apríla 2018 pred 15.00 h požiar reštaurácie, ktorá sa nachádza v tamojšom multifunkčnom športovom komplexe. Foto: TASR/HaZZ

Na mieste zasahuje viac ako 20 profesionálnych a dobrovoľných hasičov a osem hasičských áut.

Šamorín 8. apríla (TASR) - V Šamoríne v okrese Dunajská Streda vypukol v nedeľu pred 15.00 h požiar reštaurácie, ktorá sa nachádza v tamojšom multifunkčnom športovom komplexe. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

Požiar sa podľa Farkasovej rozšíril od komínového telesa na časť reštaurácie. "Hasenie sťažuje silný vietor," priblížila hovorkyňa, podľa ktorej na mieste zasahuje viac ako 20 profesionálnych a dobrovoľných hasičov a osem hasičských áut. Pri udalosti doposiaľ nedošlo k žiadnym zraneniam, doplnila.

Požiar v reštaurácii Farrier's House zaregistrovali pracovníci športového komplexu o 14.40 h, uviedla jeho PR manažérka Vladimíra Pôbišová. Podľa nej sa hneď prijali opatrenia na zabránenie ďalším škodám a zraneniam. Príčina požiaru a rozsah škôd budú známe po skončení obhliadok a vyšetrovania udalosti, informácie poskytne zisťovateľ príčin požiaru, doplnila Pôbišová.