Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trnavský kraj

Muža z Dunajskej Stredy obvinili z predaja drog

Zaistené drogy. Foto: Polícia

Obvinenému hrozí za prechovávanie a distribúciu drog v okrese Dunajská Streda trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Trnava 15. februára (TASR) - Polícia stíha 46-ročného muža z Dunajskej Stredy za obzvlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Z predávania drog ho usvedčilo viacero osôb, ktoré si u neho drogy pravidelne kupovali. Informovala o tom trnavská krajská polícia na sociálnej sieti.

"Na prípade intenzívne pracovali policajti z odboru kriminálnej polície z Dunajskej Stredy. Počas prehliadok našli v utorok (13. 2.) v jeho aute i v byte látky s podozrením na drogy. Policajti všetky predmety a látky zaistili a zaslali na expertízne skúmanie, ktoré potvrdilo, že v skladačkách prechovával viac ako 70 dávok pervitínu a niekoľko dávok marihuany," uvádza.

Obvinenému hrozí za prechovávanie a distribúciu drog v okrese Dunajská Streda trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Muž je zadržaný v cele policajného zaistenia a čaká na rozhodnutie súdu o väzobnom stíhaní.