Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Trnavský kraj

Hračky a oblečenie z nedoručiteľných zásielok pôjdu núdznym rodinám

Na snímke priestory logistického centra spoločnosti Amazon na vybavovanie nedoručených a vrátených zásielok v Seredi. Foto: TASR Henrich Mišovič

Prvý balík s hmotnosťou 1292 kilogramov si Úsmev ako dar prevzal v tomto mesiaci.

Sereď 21. júla (TASR) – Spoluprácu za účelom podporiť deti a rodiny v núdzi nadviazalo s mimovládnou organizáciou Úsmev ako dar Logistické reverzné centrum Amazon v Seredi. Pravidelne ho chce zásobovať hračkami, športovými potrebami, oblečením i hygienickými prostriedkami zo zásielok, ktoré sa stali nedoručiteľnými a inak by boli zlikvidované. Informovala o tom Miroslava Jozová, PR manažérka zasielateľského reťazca pre Českú republiku a Slovensko.

Prvý balík s hmotnosťou 1292 kilogramov si Úsmev ako dar prevzal v tomto mesiaci. "Zo Serede sme dostali veľa kvalitného nového oblečenia, z ktorého sa tešia naše rodiny a deti po celom Slovensku," uviedla Mária Soboličová, PR mimovládnej organizácie, ktorá pôsobí v oblasti náhradnej starostlivosti a pomoci ohrozeným rodinám. Ďalšie dodávky sa budú odvíjať od aktuálneho stavu vráteného tovaru.

Obdobne, poskytovaním krmiva a potrieb pre zvieratá zo zásielok inak určených na zničenie, spoločnosť spolupracuje s organizáciou Sloboda zvierat, ktorej už dodali viac ako tonu krmiva.