Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

V PLNOM NASADENÍ: Trnavskí hasiči zasahovali aj pri požiari bankomatu

Ilustračné foto. Foto: TASR Michal Svítok

Počas veľkonočných sviatkov mali najviac práce hasiči z Trnavy, Veľkého Medera a Senice.

Trnava 4. apríla (TASR) – Spolu 27 výjazdov absolvovali hasiči z Trnavského kraja počas veľkonočných sviatkov. Deväť zásahov bolo pri požiaroch, sedem bolo technických a osemkrát zasahovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru SR pri dopravných nehodách. Najviac práce mali hasiči z Trnavy, Veľkého Medera a Senice.

"Trnavskí príslušníci zasahovali pri dopravnej nehode v obci Vlčkovce a v Trnave, raz pri požiari v obci Dlhá a šesťkrát boli vyslaní k technickým zásahom," informovala v stredu krajská hovorkyňa hasičov v Trnave Júlia Kedrová. Dodala, že hasiči zo Serede boli dvakrát pri technických zásahoch a trikrát pri dopravnej nehode v Šoporni a vo Váhovciach. "Hasiči z Veľkého Medera zasahovali pri požiari bankomatu v obci Okoč a pri požiari odpadu vo Veľkom Mederi, boli vyslaní k technickému zásahu a zasahovali aj pri dopravnej nehode motorky v obci Baloň," dodala hovorkyňa.

Hasiči zo Senice boli okrem iného vyslaní k požiaru trávnatého porastu v obci Šajdíkové Humence, k spadnutému stromu cez cestu v obci Častkov, pri požiari uskladneného dreva v Skalici – Propastie zasahovala jednotka z Holíča, piešťanskí príslušníci boli požiadaní o technickú pomoc pri vyťahovaní uhynutého diviaka v Sĺňave.