Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Trenčiansky kraj

V Trenčíne spustili registráciu predajcov na septembrový jarmok

Na snímke pohľad z hradu na mesto Trenčín, archívne foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Záujemcovia o predaj sa môžu prihlásiť prostredníctvom webu trencin.sk. Viac informácií o prihlásení získajú na stránke Jarmoky v Trenčíne.

Trenčín 3. apríla (TASR) - Trenčianska radnica spustila registráciu predajcov na septembrový (6. - 8. 9.) jarmok, ktorý bude súčasťou festivalu Pri trenčianskej bráne. Informovala o tom trenčianska hovorkyňa Erika Ságová.

Záujemcovia o predaj sa môžu prihlásiť prostredníctvom webu trencin.sk. Viac informácií o prihlásení získajú na stránke Jarmoky v Trenčíne. Jarmok bude na Mierovom námestí a bude orientovaný najmä na predaj občerstvenia, remeselných a ľudovoumeleckých výrobkov z dreva, kože, keramiky, skla, drôtených výrobkov, domácich potravín, syrov, koláčov a podobne.

"Uzávierka prihlášok je 1. júla. Predajcov prosíme o nahratie všetkých požadovaných dokumentov, bez nich totiž nevieme vystaviť povolenie na predaj," uviedla hovorkyňa.

Približne do 14 dní od uzávierky prihlášok pošle mesto e-mail o prijatí alebo neprijatí na jarmok. Vzhľadom na charakter a zameranie jarmoku si mesto ako organizátor vyhradzuje právo výberu predajcov. Termín podania prihlášky nie je určujúci pre udelenie miesta.