Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Trenčiansky kraj

Prievidza vyhlásila súťaž, hľadá najkrajšiu predzáhradku

Mesto Prievidza Foto: TASR

Súťaž sa uskutoční od 1. apríla do konca júla. Počas týchto dní môžu Prievidžania zasielať fotografiu svojej predzáhradky.

Prievidza 15. marca (TASR) - Mesto Prievidza vyhlasuje súťaž o najkrajšiu predzáhradku pred bytovým domom. Iniciatívou chce odmeniť obyvateľov sídlisk, ktorí sa starajú o životné prostredie a nie je im ľahostajný vzhľad mestského verejného priestoru, informovala Diana Dušeková z Mestského úradu v Prievidzi.

Súťaž sa uskutoční od 1. apríla do konca júla. Počas týchto dní môžu Prievidžania zasielať fotografiu svojej predzáhradky aj s popisom, kde sa nachádza na email info@prievidza.sk. Následne, v prvé dva augustové týždne, bude prebiehať verejné hlasovanie prostredníctvom facebookovej stránky mesta Prievidza.

"Päť obyvateľov, ktorí získajú najväčší počet hlasov svojej fotografie upravenej predzáhradky, sme sa rozhodli odmeniť darčekovými šekmi. Tie budú v hodnote 150, 125, 100, 75 a 50 eur a výhercovia ich budú môcť využiť na zakúpenie kvetov a rastlín podľa vlastného výberu prostredníctvom Technických služieb mesta Prievidza," dodala primátorka mesta Katarína Macháčková.