Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Trenčiansky kraj

Oprava chodníka vo Sverepci čiastočne obmedzila dopravu na ceste I/61

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Obmedzenie potrvá do 30. apríla.

Sverepec 2. apríla (TASR)- Rekonštrukcia chodníka v obci Sverepec v okrese Považská Bystrica čiastočne obmedzila dopravu na ceste I/61. Obmedzenie potrvá do 30. apríla, informoval v utorok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Dopravné obmedzenie na úseku cesty I/61 z dôvodu realizácie stavebných prác na rekonštrukcii chodníka vpravo v smere od Beluše do Považskej Bystrice je obojsmerné. "Doprava v tomto úseku cesty I/61 je vedená vo voľnom jazdnom pruhu striedavo pre obidva jazdné smery a je usmerňovaná umiestneným prenosným dopravným značením, svetelným signalizačným zariadením, prípadne riadená spôsobilými a náležite poučenými osobami," uviedol Kudlička.

Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici v tejto súvislosti žiada motoristickú verejnosť, aby pri prejazde úsekom cesty I/61 v katastri Sverepca dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali dočasné dopravné značenie a rešpektovali pokyny osôb určených na riadenie premávky.