Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Pri dopravnej nehode v Opatovciach sa zranili aj dve deti

Ilustračná snímka. Foto: TASR KR PZ v Bratislave

Po príchode zdravotných záchranárov boli zranené osoby naložené do sanitných vozidiel a transportované na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

Opatovce 19. decembra (TASR) – Päť osôb, z toho dve deti utrpeli rôzne zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v utorok (18. 12.) v katastri obce Opatovce v Trenčianskom okrese. Na mieste zasahovalo päť hasičov na dvoch kusoch techniky.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, hasiči zabezpečili miesto nehody a zraneným poskytli prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc. Po príchode zdravotných záchranárov boli zranené osoby naložené do sanitných vozidiel a transportované na ďalšie ošetrenie do nemocnice.

"Príslušníci HaZZ na havarovaných automobiloch vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny," doplnil Petrík s tým, že v dôsledku dopravnej nehody bola cesta I/61 uzavretá v obidvoch smeroch.