Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Tipsport liga: Nitra vysoko zdolala Budapešť, Detva zas Nové Zámky

Erik Čaládi z Nitry (vzadu) a Kevin Szabad z Budapešti v zápase 39. kola hokejovej Tipsport extraligy medzi HK Nitra - MAC Budapešť 6. januára 2019 v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Hokejová Tipsport Liga pokračovala zápasmi 39. kola.

Nitra 6. januára (TASR) - V Nitre padlo sedem gólov, v Detve päť.

HK Nitra - MAC Újbuda Budapešť 6:1 (1:1, 2:0, 3:0)

Góly: 4. Minárik (Scheidl, Korím), 22. Scheidl (Korím, Morrison), 35. Kerbashian (McCormack, Slovák), 41. Bortňák, 48. Scheidl (Buček, McCormack), 52. Blackwater (Slovák) - 3. Szabad (Terbócs) Rozhodovali: Jonák, Adamec - Frimmel, Durmis, vylúčení: 3:6, presilovky: 2:0, oslabenia: 1:0, 2116 divákov.

Zostavy:
Nitra: Šimboch - McCormack, Mezei, Morrison, Korím, Pupák, Versteeg, A. Sloboda - Lantoši, Slovák, Blackwater - Scheidl, Kerbashian, Minárik - Buček, Bortňák, Rapáč - Hrušík, Čaládi, Pätoprstý

Budapešť: Rajna - Pozsgai, Fejes, Negrin, Garát, Vokla, Burt, Kreisz - Orbán, Langkow, Bodó - Klempa, Brown, Dansereau - Majoross, Nagy, Terbócs - Szabad, Pápa, Szigeti



Favorit stretnutia bola domáca Nitra, hostia sa jej mohli vyrovnať bojovným výkonom. V prvej tretine sa prezentovali hráči z Budapešti slušnou hrou a odmenení boli už v 3. minúte. Prečíslenie zakončil presnou strelou Szabad - 1:0. Odpoveď prišla už o minútu, keď v predbránkovom priestore pretlačil puk za Rajnu ešte len 18-ročný Minárik - 1:1. V 17. minúte bol prichystaný na dorážku hosťujúci Bodó, ale puk v poslednej chvíli obetavo zblokoval Blackwater.

V druhej tretine už dokázala Nitra prepnúť na vyšší rýchlostný stupeň a na ľade bola lepšia. Herné zlepšenie dokázali Nitrania pretaviť aj na góly. V druhej minúte prostrednej časti prekonal Rajnu kanadský útočník Scheidl, ktorého neskôr napodobnil jeho kolega z útoku - Kerbashian - 3:1. Jedinú väčšiu šancu hostí zahodil v 28. minúte Majoross, keď v úniku "našiel" iba Šimbochovu lapačku.

Tretia tretina bola veľmi podobná tej druhej. Už po osemnástich sekundách využil Bortňák zaváhanie obrany MAC a v oslabení zvýšil na 4:1. V 48. minúte strelil druhý gól v zápase Scheidl a ďalším strelcom Nitry bol v 52. minúte Blackwater - 6:1. Skóre mohol ešte prikrášliť aktívny Lantoši, ale tomu gól súdený nebol a trafil len žŕdku.

Hlasy po zápase


Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "My sme k tomu zápasu nepristúpili úplne stopercentne. Bolo cítiť, že hráči majú v podvedomí pozíciu súpera v tabuľke. V momente, keď sme odskočili na 3:1, tak bolo cítiť, že hráči chcú divákom ukázať niečo navyše. Bolo tam veľa držania puku, ale nebol to taký tlak do bránky, aký by sme si predstavovali. Chápeme hráčov, že v momente, keď je zápas rozhodnutý, tak si chcú zahrať 'svoju' hru, ktorá ich baví. Dúfam, že diváci boli spokojní, ale určite musím pochváliť súpera, že výborne korčuľuje. Majú šikovných hráčov, no bolo cítiť, že zápas od druhej polovice kondične nezvládali."

Gergely Majoross, tréner Budapešti: "Scenár tohto zápasu bol podobný tomu predošlému, ktorý sme v Nitre odohrali. Prvá polovica zápasu bola z našej strany ešte celkom dobrá. Avšak, aby sme mohli bodovať s tímom, akým je Nitra, musíme byť oveľa efektívnejší. Keď Nitra pridala ďalšie góly, tak z našej strany to už nebolo vôbec dobré. V celku ten náš výkon nebol zlý, ale na výsledok 6:1 sa dobre nepozerá."

HKM Zvolen - HK Poprad 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

Góly: 28. Michal Chovan (Obdržálek), 31. Handlovský (Vandas), 46. Špirko (Šišovský, Mitchell), 50. Handlovský (Vandas). Rozhodovali D. Konc st., Štefík – Tvrdoň, Výleta, vylúčení 3:2, presilovky 0:0, v oslabení 0:0, zmeny: 50. Nechvátal za Vošvrdu, 1518 divákov.

HKM Zvolen: Skapski – Pöyhönen, Fraser, Drgoň, Ulrych, Vandane, Zeleňák, Růžička – Vandas, Kytnár, Handlovský – Zuzin, Michal Chovan, Obdržálek – Mitchell, Špirko, Šišovský – P. Halama, S. Petráš, Andrisík

HK Poprad: Vošvrda (50. Nechvátal) – Petran, D. Brejčák, Fabian, Erving, Ťavoda, Brincko, Česánek – Bondra, Mlynarovič, P. Svitana – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Lichanec – Koyš, Heizer, Kundrík


Vo vyrovnanej tabuľke mohli Zvolenčania v prípade víťazstva výrazne poskočiť z 5. miesta a dostať sa aj pred tretí Poprad. Očakával sa podobný priebeh ako v troch predchádzajúcich vzájomných zápasoch, v ktorých vždy zvíťazili "kamzíci", či už o jeden gól, v predĺžení, alebo po samostatných nájazdoch. Popradu sa vonku zvykne dariť, čo ukázal aj pri šiestich víťazstvách v predošlých kolách, možno aj preto domáci spočiatku s maximálnym úsilím pritlačili a zamkli súpera. Potom sa hra otočili a prvú väčšiu príležitosť spálil v 7. min hosťujúci Mlynarovič. V 14. min trafil Handlovský bombou od modrej hornú žŕdku popradskej bránky a hostia so šťastím prežili ďalší chvíľkový tlak Zvolenčanov. Tí sa snažili dohrávať súboje a na zdravú agresivitu Petráša doplatil Koyš. V 17. min si so strelou Kytnára brankár Vošvrda poradil a vystrašila ho so zvukom klaksónu aj ďalšia strela úplne voľného Handlovského do žŕdky.

V druhej tretine mohol otvoriť skóre Petráš, no bránku zblízka netrafil. Až v 28. min ukázal Chovan, ako sa strieľajú góly, neunáhlil sa, no v správnom momente cez hráča presne namieril popod lapačku Vošvrdu do siete. V 31. min voľný Handlovský príklepom z medzikružia pridal ďalší gól a ak by Petráš mieril v 37. min presnejšie, Popradčanom by sa dýchalo už veľmi zle. Aj preto zabrali a Zagrapanovi v 38. min a onedlho Takáčovi v oslabení chýbalo len veľmi málo, aby nepriaznivý stav zmiernili.

Tretia tretina bola v znamení úsilia "kamzíkov" streliť čo najskôr kontaktný gól, no schladil ich v 46. min Špirko, ktorý sa pretlačil z ostrého uhla až pred bránku a po dokonalej kľučke na brankára zasunul puk popri betóne do siete. Víťazné dielo vydareného bojovného zápasu dokonal v 50. min Handlovský a po pomerne lacnom góle znovu popri lapačke sa nechal brankár Vošvrda vystriedať.

Hlasy po zápase


Andrej Podkonický, tréner Zvolena: "Podali sme veľmi dobrý výkon, hrali sme tak, ako sme si zaumienili, napádali sme, agresívne dohrávali súboje a z toho pramenili aj naše šance. Súpera sme dostávali pod tlak, zvládli sme aj oslabenia. Naša sila bola aj v priamočiarosti a jednoduchosti, na tom budeme neustále stavať. S Popradom sme mali predtým nevýraznú bilanciu, no bolo to hlavne o smole, až teraz sme sa presadili. Dúfam, že sme už zažehnali menšiu krízu, aj naďalej sa sústredíme hlavne na zdokonaľovanie maličkostí."

Roman Stantien, tréner Popradu: "Domáci boli lepší a my sme si víťazstvo nezaslúžili. Najväčší problém sme mali v slabšom dôraze a aj v zakončovaní. Už dlhšie sa nevieme v šanciach gólovo presadiť a keď bolo už 0:3 v náš neprospech, bolo v podstate po zápase. Nepomohli sme si ani v presilovkách, to nás neustále sprevádza. Keď nepremeníte šance a nedáte gól, nedá sa vyhrávať."

Lukáš Handlovský, autor dvoch gólov Zvolena: "Začali sme tak, ako sme si predstavovali, boli sme aktívni, tlačili sa do bránkového priestoru. Súperovi sme veľa nedovolili, asi len v ich presilovke. Nastrelil som dve žŕdky, potom aj góly a zápas sme mali pevne v rukách."

Samuel Takáč, útočník Popradu: "Mali sme síce dostatok sebavedomia, no inkasovaný gól nás nalomil a my sme sa splašili, začali sme hrať niečo úplne iné, na čo sme zvyknutí. Škoda, že som nestrelil aspoň jeden gól, aj ďalší mali príležitosti, určite by sme sa nakopli a viac súpera potrápili."

Trenčín – Žilina 5:4 (1:1, 1:0, 3:3)

Góly: 12. Bartovič, 38. Ölvecký (Varga), 41. Ölvecký (Rýgl), 43. Hecl (Radivojevič, Krejči), 44. Hecl (Bokroš) – 14. Hrazdíra (Sikela), 43. Mendrej, 44. Beránek (Bagin, Hrazdíra), 48. Kučný. Rozhodovali: Fridrich, Németh – Kacej, Soltészm vylúčení na 2 min: 2:7, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0, 2069 divákov.

Trenčín: Valent – Rýgl, Krejčí, Bohunický, Holenda, Gula, Frühauf, Bokroš – Radivojevič, Sojčík, Hecl – Bartovič, Dlouhý, Mikula – Varga, Ölvecký, Sádecký – D. Hudec, Švec, Pardavý – Luhový

Žilina: Mikoláš – Turian, Kučný, M. Hudec, Piegl, Bagin, Dubeň, Matejka – Rudolf Huna, Jenčík, Hvila – Hrazdíra, Surovka, Mendrej – Beránek, Podešva, Barta – Milý, Rehák, Sikela


Úvodné dejstvo veľa hokejovej krásy neprinieslo. Domáci tím si v prvej presilovej hre nevypracoval vážnejšiu šancu. Naopak, hostia mohli po vyhodenom puku ísť do vedenia. Hrazdíra sa od polovice klziska rútil sám na Valenta. Gólman Dukly však svoj tím podržal. Gól v oslabení napokon padol na opačnej strane klziska. Bartovič vystihol prihrávku, rýchlostne predčil vracajúcich sa Žilinčanov a pomedzi betóny Mikoláša otvoril skóre stretnutia. Trenčín sa z vedenia dlho neradoval. O dve minúty Hrazdíra vybojoval puk pri mantineli a strelou spoza obrancu prekvapil Valenta. V 15. minúte sa puk odrazil k Surovkovi. Ten tvrdou strelou neprepálil gólmana.

V rozháranom úvode druhej tretiny mohol Hudec nakloniť misky váh na stranu Trenčína. Ťažký puk však nedokázal usmerniť zblízka do odkrytej časti žilinskej bránky. Dukla mohla inkasovať vo vlastnej presilovke aj v 33. minúte. Nedorozumenie obrany nedokázal využiť Rehák. Puk posielal do protipohybu brankára. Následne sa do príležitostí na opačnej strane dostali Sojčík a Hecl, no Mikoláš odolal. Vojaci sa napokon dostali do vedenia v závere tretiny. Po Vargovom vyhranom vhadzovaní z voleja vypálil Ölvecký a puk skončil v hornom rohu.

Dôležitý krok za víťazstvo spravili Trenčania na začiatku poslednej tretiny. Nastrelený puk od modrej čiary tečoval Ölvecký, čím pomýlil Mikoláša a pridal na 3:1. Už o minútu bolo znížené. Gula sa pošmykol na puku. Osamotený Mendrej prestrelil Valenta. Už o jedenásť sekúnd sa Trenčín presadil znova. Hecl strelou švihom upravil na 4:2. Divoký úvod poslednej tretiny pokračoval ďalej. Beránek vystrelil z pravého kruhu a obstrelil brankára. Už o 12 sekúnd pridal na opačnej strane klziska piaty gól Dukly Hecl, keď zakončil bekhendom a puk preletel pomedzi rameno a telo brankára. Žilinčania sa však nezvádzali. V 48. min ich späť do hry dostal Kučný, keď prestrelil hradbu tiel pred sebou. V závere si už Trenčín vedenie postrážil

Hlasy po zápase


Peter Oremus, tréner Trenčína: "Jediné pozitívum sú tri body. Ostatné momenty sa nám nemôžu stávať. Keď chceme byť v tabuľke hore, musia byť naše výkony diametrálne odlišné."

Stanislav Škorvánek, tréner Žiliny: "Pre nás to bol ťažký zápas proti kvalitnému súperovi. Doťahovali sme sa, dostávali sa do zápasu. Vždy sme však inkasovali, čo by sa nám nemalo stávať. Stalo sa a preto sme v tabuľke tam, kde sme. Ďakujem tímu za bojovnosť, za čo sa body nedostávajú."


HC Košice - HC '05 iClinic Banská Bystrica 3:4 (0:3, 2:1, 1:1)

Góly: 24. Nagy (Čížek, Spiar), 27. Spilar (Nagy, Suja), 43. Lušňák (Žitný, Koch) - 1. Faille, 10. Asselin, 17. Higgs (Bartánus, Koper), 39. Higgs (Faille, Marshall), 47. Asselin (Faille, Selleck). Rozhodovali: Novák, Orolin - Šoltés, Smrek, vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 5221 divákov

zostavy:
HC Košice: Habal - McDowell, Dudáš, Čížek, Pulli, Pretnar, Koch, Šedivý - Haščák, Suja, Nagy - Petráš, Brophey, Kafka - Spilar, Galamboš, Hričina - Žitný, Klíma, Lušňák - Jokeľ

HC '05 iClinic Banská Bystrica: Williams - Marshall, Southorn, Sloboda, Mihálik, Kubka, Ďatelinka, Biro, Sarvaš - Asselin, Faille, Selleck - Bartánus, Higgs, Koper - Kabáč, Češík, Gabor - Török, Sojka, L. Lunter


Tón prvej tretiny udali už úvodné sekundy. V 14-tej Haščák trestuhodne posunul puk pred vlastnú bránku a Faille blafákom prekonal Habala - 0:1. Pri vyrovnanom počte hráčov sa domáci nevedeli dostať na dostrel banskobystrickej bránky a tú príliš neohrozili ani v dvoch presilovkách v krátkom slede. V 10. minúte bolo už 0:2, keď Asselin strelou z ostrého uhla prekvapil Habala. Dvojgólový náskok pridal na sebaistote "baranov" a tí bez väčších problémov odolávali ofenzívnym snahám súpera. Lušňákovu šancu v 16. minúte zmaril Williams, na 0:3 zvýšil krátko na to Higgs, ktorý v brejku dvoch proti jednému zužitkoval prihrávku Bartánusa. Náskok hostí mohol v presilovke zvýšiť Southorn, jeho strelu však zmaril Habal efektným zákrokom.

V 23. minúte Williams odvážne vykorčuľoval proti Lušňákovi do rohu klziska, bola z toho veľká šanca Klímu, ale ten netrafil odkrytú bránku hostí. To sa však onedlho podarilo Nagyovi, ktorý tečoval strelu Čížeka - 1:3. Košičania sa v 2. tretine viac dostávali do šancí, sľubnú príležitosť nevyužil v 26. minúte Žitný, radosť divákov však priniesol pokus Spilara, ktorý v ťažkej pozícii z ostrého uhla znížil na 2:3. Naďalej sa hralo vo vysokom tempe, nechýbalo ani viacero dôrazných súbojov. Spokojnejší odchádzali do kabín predsa len hostia, ktorí v 39. minúte využili presilovku zásluhou Higgsa - 2:4.

Grády zaujímavému zápasu pridala aj situácia zo 43. minúty, keď hostia doplatili na chybu v defenzíve, Žitný naservíroval puk Lušňákovi a ten pred odkrytou bránkou nezaváhal - 3:4. Snaha domácich o vyrovnanie však dostala vážnu trhlinu v 47. minúte, keď únik dvoch na jedného ideálne zakončil Asselin - 3:5. Piaty gól hostí ubral na aktivite domácich, ktorí si napriek snahe nedokázali vytvoriť trvalejší tlak. Hostia mali v závere zápasu aj krátku presilovku o dvoch hráčov, skóre sa však už nezmenilo.

Hlasy po zápase


Peter Bartoš, asistent trénera HC Košice: "Všetci sme sa tešili na tento zápas, no nevyšiel nám úvod. V takom dôležitom zápase rozhodujú chyby a súper ako Bystrica vie využiť vari každú chybu. Ukázalo sa, že naše mužstvo má charakter, bojovalo až do konca. Musíme naďalej poctivo pracovať, odstrániť chyby a pripraviť sa na play off."

Dan Ceman, tréner HC '05 iClinic Banská Bystrica: "Začali sme veľmi dobre. Súper má dobrý tím, na čo sme sa aj pripravili, no nevyšiel mu úvod zápasu. My sme využili svoje príležitosti v prvej tretine a to nás dostalo do hernej pohody. V druhej to bolo o nápore hostí, no nám sa podarilo skórovať vždy keď sme to potrebovali."
Zo zápasu 39. kola hokejovej Tipsport extraligy HC Košice - HC'05 iClinic Banská Bystrica 6. januára 2019 v Košiciach. Na snímke brankár Stephon Williams, vľavo Marek Biro obaja HC'05 iClinic Banská Bystrica, vpravo Patrik Lušňák – HC Košice.
Foto: TASR - Milan Kapusta


DVTK Miškovec - MHK 32 Liptovský Mikuláš 3:2 (1:0, 0:0, 2:2)

Góly: 20. Crawford (Somogyi), 47. Göz (Harrison), 57. Pance (Galanisz, Slovák) - 41. Nádašdi (Fereta, Tamáši), 49. Kurali (Richard Huna, Suchý). Rozhodovali: Lokšík, Kalina - Orolin, D. Konc ml., vylúčení: 5:3 na 2 min, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 1015 divákov

Zostavy:
DVTK Miškovec: Vay – Kiss, Crawford, T. Slovák, Szirányi, Milam, Göz, Láda – Kulmala, Galanisz, Pance – Magosi, Louiseau, Harrison – Somogyi, Miskolczi, Vojtkó - Lövei

MHK 32 Liptovský Mikuláš: Kislicyn – Suchý, Kurali, Bača, Nádašdi, Mezovský, Lenďák, Fereta, Nemec – Richard Huna, Róbert Huna, Kriška – Uram, Tamáši, R. Varga – J. Sukeľ, Piatka, Števuliak – Žiak, Uhrík, Oško


Ako prví mohli inkasovať hostia z Liptovského Mikuláša, ale Kriška zastúpil brankára Kislicyna a vyrazil puk na bránkovej čiare. Miškovec sa predsa dočkal ešte pred prvou prestávkou. Somogyi našiel voľného Crawforda, ktorý bez ťažkostí šesť sekúnd pred klaksónom otvoril skóre.

V druhej tretine si ani jeden tím nevypracoval výraznejšiu príležitosť, v závere sa dostali do prečíslenia domáci, ale Vojtkó šancu spálil.

Hosťom sa podarilo vyrovnať v úvode záverečnej časti hry. Nádašdi vystrelil z modrej čiary a puk doplachtil poza chrbát Vaya. Liptáci sa však dlho netešili, v 47. min sa dostal pred bránku Göz a nepomýlil sa - 2:1. Mikulášu sa podarilo vyrovnať aj druhýkrát, v presilovke sa presadil Kurali. Napokon však všetky body ostali v Maďarsku. V 57. minúte strelil rozhodujúci gól Pance. Liptovský Mikuláš prehral tretí zápas za sebou a v tabuľke Tipsport ligy je jedenásty, Miškovec je ôsmy.

HC 07 Detva - MHC Nové Zámky 5:0 (1:0, 3:0, 1:0)

Góly: 14. Gachulinec (Surový, F. Fekiač), 24. Hraško (Sládok), 31. Hodgson (Žilka, Fekiač), 40. Tibenská (Gašpar), 47. Murček (F. Fekiač, Puliš). Rozhodovali: Goga, Rencz, Muzsik, Kollár, vylúčení: 4:2, presilovky a oslabenia: 0:0, 584 divákov.

Zostavy:
HC 07 Detva: Zalivin – Betker, Mar. Chovan, Hraško, Sládok, Gachulinec, F. Fekiač, Jendroľ, Šimon - Puliš, Murček, Ščurko – Žilka, V. Fekiač, Hodgson – Král, Gašpar, Tibenský – Mat. Chovan, Valent, Surový

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Hain, Hatala – Rogoň, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Šimun – Bajtek, Urban, Pospíšil – Henderson, Fábry, Jurík

Úvodná tretina priniesla vyrovnaný hokej bez väčších gólových príležitostí. Ako prví mohli otvoriť skóre domáci, keď v 11. minúte našiel Puliš ideálne Murčeka, ale ten netrafil priestor Košarišťanovej brány. Vzápätí Novozámčania darovali Detve výhodu presilovej hry po faule Haina, ale pozornou hrou v obrane neumožnili Detve usadiť sa v útočnej tretine. Paradoxne v závere presilovej hry mohli skórovať oslabení hostia, keď sa pred Zalivinom ocitol osamotený Pospíšil, ale jeho strelu domáci brankár vyrazil nad bránku. Detva sa dočkala otváracieho gólu v 14. minúte, keď nahodený puk Gachulinca skončil až v Košarišťanovej bránke.

Úvod druhej tretiny priniesol obojstranné vylúčenie po pästnom súboji F. Fekiača s Bajtekom. Väčší priestor na ľade využili lepšie domáci, Sládok si na konci 24. minúty vymenil puk s Hraškom a ten strelou od modrej zvýšil na 2:0. V 31. minúte mohli znížiť hostia, ale najskôr Bajtek a po ňom ani Pospíšil nedokázali prekonať výborne chytajúceho Zalivina. Na opačnej strane V. Fekiač prihral na Žilku, ten našiel Hodgsona, ktorý strelou z prvej zvýšil už na 3:0 a vyhnal z bránky Košarišťana. V závere tretiny sa rútil na Zalivina osamotený Henderson, ale ani jemu sa nepodarilo streliť dôležitý gól a znížiť stav stretnutia. 17 sekúnd pred záverečným klaksónom sa rútil na bránku Nových Zámkov Rastislav Gašpar, presne načasovanou prihrávkou našiel na opačnej strane Tibenského, ten strelou pod brvno prekonal Kristína a uzavrel priebežné skóre stretnutia na 4:0 pre Detvu.

Do poslednej tretiny nastúpili domáci hokejisti opäť útočne a prinieslo im to gól Murčeka na 5:0 už v 46. minúte. Vytúžený gól Novým Zámkom neprinieslo ani vylúčenie Hodgsona, v ktorom si nedokázali vytvoriť žiadnu lepšiu streleckú príležitosť. V 55. minúte zazvonila žrď po Dundáčkovom nahodení a na opačnej strane nepochodil vo vyloženej šanci Murček. Detvania si v závere svoj náskok ustrážili a tešili sa z vysokého víťazstva.

Hlasy po zápase


Josef Turek, tréner Detvy: "V dnešnom zápase sme dominovali vo všetkých činnostiach a preto sme vyhrali."

Jerguš Bača, asistent trénera Nových Zámkov: "Okrem prvých troch, štyroch striedaní, kde to bolo vyrovnané, sme zaostávali vo všetkých činnostiach, čo sa týkalo osobných súbojov, udržania sa v súperovom obrannom pásme, dôrazu pred oboma bránkami, hlavne pred našou sme boli krok pozadu a do konca zápasu sme v tom štýle pokračovali. Čiže absolútna nespokojnosť nielen s dnešným výsledkom, ale predovšetkým s predvedenou hrou."

Tabuľka Tipsport ligy po 39. kole


1. Banská Bystrica 41 24 4 4 9 140:96 84

2. Košice 41 25 2 3 11 135:88 82

3. Nitra 41 22 5 3 11 158:101 79

4. Zvolen 41 22 4 5 10 145:96 79

5. Poprad 41 21 6 2 12 121:103 77

6. Nové Zámky 41 19 4 3 15 107:98 68

7. Trenčín 41 19 4 2 16 99:93 67

8. DVTK 41 17 3 4 17 109:113 61

9. Detva 41 14 2 5 20 110:132 51

10. MAC Ujbuda 41 12 2 5 22 111:139 45

11. Liptovský Mikuláš 41 12 2 3 24 97:127 43

12. Žilina 41 8 5 2 26 105:153 36