Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Tipsport Liga

Ruský útočník Pereskokov napokon pokračuje v michalovskej Dukle

Na snímke uprostred Vadim Pereskokov (Michalovce) sa teší strelení gólu, vľavo reaguje brankár Connor Lacouvee (Dukla) vo štvrtom zápase kvalifikácie o postup do play off Tipos extraligy HK Dukla Trenčín - HK Dukla Ingema Michalovce v Trenčíne v nedeľu 12. marca 2023. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Pereskokov pôvodne nefiguroval v menoslove hráčov pre budúcu sezónu, ktorý klub zverejnil začiatkom júna.

Michalovce 17. júla (TASR) - Ruský hokejový útočník Vadim Pereskokov bude aj v sezóne 2023/2024 pôsobiť v HK Dukla Ingema Michalovce. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Pereskokov pôvodne nefiguroval v menoslove hráčov pre budúcu sezónu, ktorý klub zverejnil začiatkom júna. "S Vadimom máme dobrú skúsenosť z minulej sezóny. Veríme, že nadviaže na výkony a produktivitu z konca sezóny a bude významná súčasť útoku nášho mužstva," povedal tréner Peter Kúdelka pre klubovú stránku. Pre útočníka, ktorý koncom augusta oslávi 30. narodeniny, pôjde o tretiu sezónu v slovenskej extralige. V ročníku 2021/2022 hral za HC Košice, v uplynulej sezóne 2022/2023 odohral za Michalovce celkovo 37 zápasov. Získal v nich 23 bodov za 6 gólov a 17 asistencií, pričom s 15 kanadskými bodmi v play off sa vyrovnal najproduktívnejšiemu hráčovi vyraďovacej časti Petrovi Zuzinovi.