Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Tipsport Liga

Pre Ölveckého sa sezóna skončila, Dukla podala podnet na Versteega

Na snímke zľava Peter Ölvecký (Trenčín) a brankár Adam Nagy (Liptovský Mikuláš). Foto: TASR/Andrej Galica

Tridsaťjedenročný útočník sa zranil v nedeľňajšom stretnutí s Nitrou (5:1) po faule kolenom od obrancu súpera Mitcha Versteega.

Trenčín 22. novembra (TASR) - Hokejový útočník Peter Ölvecky z Dukly Trenčín utrpel vážne zranenie kolena a sezóna sa pre neho predčasne skončila.

Tridsaťjedenročný útočník sa zranil v nedeľňajšom stretnutí s Nitrou (5:1) po faule kolenom od obrancu súpera Mitcha Versteega. Informáciu priniesla oficiálna stránka klubu. "Vyšetrenia magnetickou rezonanciou ukázali vážne zranenie kolena, Peter dnes podstúpi operáciu a odhadovaná doba rekonvalescencie je šesť až osem mesiacov, čiže sezóna sa pre neho predčasne skončila. Petrovi prajeme čo najrýchlejšie uzdravenie a bezproblémový návrat na ľad. Podávame zároveň podnet na disciplinárne konanie voči hráčovi Nitry Versteegovi, ktorému za tento faul nebol ani odobratý registračný preukaz," povedal pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér Dukly Ján Kobezda. Versteeg dostal za faul kolenom v 41. minúte duelu trest 5+DKZ.

Ölvecký nazbieral v 22 zápasoch prebiehajúcej sezóny 12 bodov (4+8).