Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Tipsport Liga

Dukla Trenčín s novými posilami, angažovala Tybora a Kalináča

Na snímke Radoslav Tybor. Foto: FOTO TASR/Michal Svítok

Radoslav Tybor odišiel z Trenčína počas sezóny 2012/2013 do českej extraligy, v ktorej postupne obliekal dresy Pardubíc a Třinca.


Trenčín 7. septembra (TASR) - Krátko pred štartom nového ročníka Tipsport Ligy sa vedenie Dukly Trenčín dohodlo na spolupráci s dvojicou útočníkov. Do trenčianskeho dresu sa vracia odchovanec Radoslav Tybor a novým ofenzívnym prírastkom je aj Martin Kalináč. Trenčiansky klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

V Trenčíne budú pôsobiť aj Marcel Hossa s Lukášom Kozákom, ktorí majú rovnakú zmluvu ako Tybor. Ide o zmluvu do konca sezóny, ale od prvej reprezentačnej prestávky bude otvorená. Martin Kalináč podpísal riadnu zmluvu na nasledujúcu sezónu. "Martin nás na skúške upútal svojim nasadením, išiel do všetkého naplno. Je to pravák, ktorých máme v útoku málo. Je schopný odohrať si svoje aj vo štvrtej päťke, ale aj v prvej. Je na ňom, aby sa v najvyššej súťaži uchytil," uviedol na margo Kalináča generálny manažér Ján Kobezda.

Radoslav Tybor odišiel z Trenčína počas sezóny 2012/2013 do českej extraligy, v ktorej postupne obliekal dresy Pardubíc a Třinca. "Veríme, že Rado nám pomôže k dobrému štartu. Rovnako ako Hossa či Kozák bude mať od prvej reprezentačnej prestávky na dva mesiace zmluvu otvorenú, ale my dúfame, že tu budú všetci natoľko spokojní, že sa s nimi potom dohodneme na pokračovaní do konca sezóny. Veríme, že aj celé mužstvo im svojou hrou a výsledkami prípadný odchod sťaží," uviedol pre klubovú stránku Ján Kobezda.