Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tenis

Plíšková sa v Bielej skupine v Singapure stretne s Muguruzovou

Češka Karolína Plíšková. Foto: TASR/AP

Rozhodol o tom piatkový žreb v dejisku podujatia.

Singapur 20. októbra (TASR) - Česká tenistka Karolína Plíšková sa v Bielej skupine MS WTA Tour v Singapure stretne so Španielkou Garbine Muguruzovou Blancovou, Američankou Venus Williamsovou a Lotyškou Jelenou Ostapenkovou. Rozhodol o tom piatkový žreb v dejisku podujatia. Pred rokom sa z triumfu tešila Slovenka Dominika Cibulková, ktorá sa v tejto sezóne nekvalifikovala.

V Červenej skupine sa svetová aj turnajová jednotka Simona Halepová z Rumunska stretne s Ukrajinkou Jelinou Svitolinovou, Dánkou Caroline Wozniackou a Caroline Garciovou z Francúzska. Turnaj sa začne v nedeľu 22. októbra a potrvá do 29. októbra. Hrá sa na tvrdom povrchu v hale.

"Myslím si, že zloženie mojej skupiny je pre mňa lepšie než by bolo v tej druhej. Všetky hráme podobným štýlom, poznáme sa dobre. Snáď sa pripravím, ako najlepšie môžem, a odohrám dobré zápasy," povedala pre server iDnes.cz Plíšková, ktorá na úvod narazí na Williamsovú.



MS WTA Tou
r

Červená skupina:
Simona Halepová (1-Rum.), Jelina Svitolinová (4-Ukr.), Caroline Wozniacka (6-Dán.), Caroline Garciová (8-Fr.)

Biela skupina: Garbine Muguruzová Blancová (2-Šp.), Karolína Plíšková (3-ČR), Venus Williamsová (5-USA), Jelena Ostapenková (7-Lot.)



program úvodných dvojhier

nedeľa 22. októbra:

Plíšková - Williamsová

Muguruzová Blancová - Ostapenková

pondelok 23. októbra:

Halepová - Garciová

Svitolinová - Wozniacka