Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Kližan má nového trénera: S touto legendou sa dohodol na spolupráci

Slovenský tenista Martin Kližan. Foto: TASR/AP

Kližan ukončil sezónu začiatkom októbra po rozchode s trénerom Martinom Hromcom. Momentálne sa zotavuje po operácii nosnej prepážky.

Bratislava 30. novembra (TASR) - Slovenský tenista Martin Kližan sa dohodol na krátkodobej spolupráci s Dominikom Hrbatým. Nový daviscupový kapitán SR povedie Kližana do konca marca, informoval denník Plus JEDEN DEŇ.

Kližan ukončil sezónu začiatkom októbra po "rozchode" s trénerom Martinom Hromcom. Momentálne sa zotavuje po operácii nosnej prepážky. "Počas Vianoc chytím konečne raketu do rúk aspoň na hodinku denne, potom od januára ideme úplne naplno. Určite však vynechám Australian Open," uviedol Kližan pre štvrtkové vydanie denníka Plus JEDEN DEŇ.

Na spoluprácu s Hrbatým sa 143. hráč svetového rebríčka teší. "S 'Hrbáčom' sa dosť namakám a je to človek, ktorý ma zo všetkých najlepšie pozná. Na výslnie sa dostal iba jedinou cestou, lebo nebol rodený talent a dosiahol veľa drinou. Ja som talent, a keď to spojíme dokopy, tak z toho môže vzniknúť veľká vec," dodal víťaz piatich turnajov na okruhu ATP.