Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Tenis

Ivaniševič v Londýne rozšíri Djokovičov realizačný tím

Novak Djokovič a Marián Vajda (vpravo). Foto: TASR/Pavel Neubauer

Svetová jednotka Djokovič v All England Clube obhajuje minuloročný triumf, doteraz tento prestížny turnaj vyhral štyrikrát (2011, 2014, 2015, 2018).

Londýn 1. júla (TASR) - Bývalý wimbledonský šampión Goran Ivaniševič z Chorvátska rozšíri realizačný tím srbského tenistu Novaka Djokoviča počas tohtoročného tretieho grandslamu v Londýne. Zverenec slovenského trénera Mariána Vajdu sa so 47-ročným Chorvátom dohodol na pomoci počas úvodných dní turnaja.

"Je to nezvyčajné a dosť neočakávané, zavolali mi len pred niekoľkými dňami. Bol som trochu prekvapený, cestoval som do Švédska. Nole chcel, aby som prišiel skôr, ale už som tam mal dohodnutú veteránsku Tour. Prišiel som len dnes ráno na prvý tréning. Je škoda, že tu budem len prvý týždeň, pretože mám potom ďalšie povinnosti. Ale keď zavolá Novak, mnoho vecí odložíte," citovala agentúra AFP v nedeľu Ivaniševiča. Svetová jednotka Djokovič v All England Clube obhajuje minuloročný triumf, doteraz tento prestížny turnaj vyhral štyrikrát (2011, 2014, 2015, 2018).