Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

Cibulková skončila už v prvom kole, Hantuchová a Rybáriková idú ďalej

Dominika Cibulkova Foto: Teraz.TV

V osemfinále turnaja v Eastbourne narazí Hantuchová na Američanku Lauren Davisovú.

Hertogenbosch 17. júna (TASR) - Slovenská tenistka Dominika Cibulková ukončila svoje účinkovanie na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi už v 1. kole.

Turnajová dvojka v ňom nestačila na Jaroslavu Švedovovú z Kazachstanu, ktorej podľahla v troch setoch za hodinu a 55 minút 2:6, 6:3 a 3:6. Švedovová sa v 2. kole stretne s premožiteľkou Slovenky Jany Čepelovej, domácou Michaellou Krajicekovou.

dvojhra - 1. kolo:
Jaroslava Švedovová (Kaz.) - Dominika Cibulková (2-SR) 6:2, 3:6, 6:3



Hantuchová vyradila v 1. kole v Eastbourne Vinciovú

Slovenská tenistka Daniela Hantuchová odvracia loptičku Nemke Angelique Kerberovej v zápase 3. kola grandslamového turnaja Roland Garros v Paríži v piatok 30. mája 2014.
Foto: TASR/AP
Slovenská tenistka Daniela Hantuchová postúpila na turnaji WTA v anglickom Eastbourne do druhého kola. V tom úvodnom si v utorok poradila s Taliankou Robertou Vinciovou v dvoch setoch za hodinu a 19 minút 7:5, 6:1. V osemfinále narazí Hantuchová na Američanku Lauren Davisovú.

dvojhra - 1. kolo:

Daniela HANTUCHOVÁ (SR) - Roberta Vinciová (Tal.) 7:5, 6:1, Lauren Davisová (USA) - Sara Erraniová (7-Tal.) 7:6 (5), 6:2, Camila Giorgiová (Tal.) - Victoria Azarenková (4-Biel.) 4:6, 6:3, 7:5, Flavia Pennettová (6-Tal.) - Hsieh Su-Wei (Taiw.) 6:3, 6:3, Johanna Kontaová (V. Brit.) - Belinda Bencicová (Švajč.) 6:3, 6:2, Varvara Lepčenková (USA) - Čang Šuaj (Čína) 5:7, 6:4, 6:1


Rybáriková si poradila s Petkovicovou

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková
Foto: TASR/AP
Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V 2. kole si poradila s piatou nasadenou Nemkou Andreou Petkovicovou po trojsetovej bitke 6:4, 6:7 (4), 7:5 a upravila vzájomnú bilanciu so semifinalistkou Roland Garros už na 3:0. V dueli o postup do semifinále nastúpi proti víťazke súboja medzi najvyššie nasadenou Rumunkou Simonou Halepovou a Nemkou Annikou Beckovou.

dvojhra - 2. kolo:

Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) - Andrea Petkovicová (5-Nem.) 6:4, 6:7 (4), 7:5