Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Slovenský reprezentant do 21 rokov Nebyla posilnil Jablonec

Na archívnej snímke z 25. marca 2022 v popredí vpravo Sebastián Nebyla (Slovensko) a Kofi Balmer (Írsko) počas zápasu C-skupiny kvalifikácie ME 2023 hráčov do 21 rokov vo futbale Slovensko - Írsko na futbalovom štadióne v Žiline. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Dvadsaťdvaročný stredopoliar je odchovanec trnavského Spartaka a v mládežníckom veku pôsobil v akadémii West Hamu United.

Jablonec 28. januára (TASR) - Slovenský reprezentant do 21 rokov Sebastian Nebyla absolvuje jarnú časť sezóny v českom prvoligovom klube FK Jablonec. Do tímu prišiel na hosťovanie s opciou z chorvátskeho NK Istra.

Dvadsaťdvaročný stredopoliar je odchovanec trnavského Spartaka a v mládežníckom veku pôsobil v akadémii West Hamu United. Neskôr si tri sezóny obliekal dres Dunajskej Stredy a vlani v lete zamieril ako voľný hráč do Chorvátska.

"Veľmi sa teším na túto výzvu. Viem, že česká liga je kvalitná a som rád, že Jablonec prejavil záujem. Dúfam, že svoju šancu využijem, pomôžem tímu, ale aj sebe," uviedol Nebyla pre klubový web Jablonca.