Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Olssona z Midtjyllandu po kolapse hospitalizovali v nemocnici

Švédsky futbalista Kristoffer Olsson. Foto: TASR/AP

O Olssonovom stave v utorok informoval Midtjylland, ktorý sa rozhodol ukončiť narastajúce špekulácie o hráčovej absencii.

Aarhus 27. februára (TASR) - Švédskeho futbalistu Kristoffera Olssona z FC Midtjylland hospitalizovali v nemocnici. Dvadsaťosemročný stredopoliar doma skolaboval, pravdepodobnou príčinou je ochorenie mozgu.

O Olssonovom stave v utorok informoval Midtjylland, ktorý sa rozhodol ukončiť narastajúce špekulácie o hráčovej absencii. Švéd hral totiž naposledy ešte v decembri. Klub uviedol, že Olsson je napojený na ventilátor v nemocnici v dánskom Aarhuse. "Kristoffer Olsson má zjavne akútne ochorenie súvisiace s mozgom. Tím popredných dánskych lekárov pracuje na stanovení diagnózy a nasadení správnej liečby. Samozrejme, každého v klube Kristofferova náhla choroba hlboko zasiahla a naše myšlienky a plná podpora smerujú k nemu a jeho rodine," citovala z vyhlásenia klubu agentúra DPA.

Úplné a rýchle uzdravenie zaželal Olssonovi na sociálnej sieti aj londýnsky Arsenal, kde Švéd pôsobil ešte v mládežníckych kategóriách.