Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Neymar a Barcelona sa vraj dohodli na podmienkach návratu

Luis Suarez (vľavo) a Neymar. Foto: TASR/AP

Podľa informácií španielskych médií vraj kanonier Paríža St. Germain už súhlasil so znížením jeho platu na 12 miliónov eur ročne.

Madrid 25. júna (TASR) - Brazílsky futbalový útočník Neymar sa údajne ústne dohodol na podmienkach zmluvy s jeho bývalým zamestnávateľom FC Barcelona. Podľa informácií španielskych médií vraj kanonier Paríža St. Germain už súhlasil so znížením jeho platu na 12 miliónov eur ročne. Podľa periodika Diario Sport by mal Brazílčan podpísať na Camp Nou zmluvu na 5 rokov.

PSG pred dvoma rokmi za Neymara zaplatil rekordných 222 miliónov eur. Podľa tohto zdroja futbalista tiež ukončí súdny spor s FCB, v ktorom od bývalého zamestnávateľa žiada vyplatiť 26 miliónov eur. Podľa barcelonského Mundo Deportivo je vraj 27-ročný hráč pripravený vyjadriť aj svoje ospravedlnenie pred fanúšikmi za spôsob odchodu pred dvoma rokmi.

Neymar, ktorý pre zranenie absentuje na prebiehajúcej Copa America, pôsobil v Katalánsku 4 roky. Vyhral tam Ligu majstrov aj dva majstrovské tituly v La Lige. Barcelona je vraj ochotná za Neymara Parížu zaplatiť 100 miliónov eur a pridať aj jeho krajana Phillipa Coutinha. Informovala agentúra AFP.