Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Hráči CZ Belehrad majú zakázané mäsové koláče, pivo a nočný život

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Futbalisti bývalého víťaza Európskeho pohára majstrov z roku 1991 sa len s veľkou námahou dostali do 3. predkola Európskej ligy 2013/2014 cez islandský tím ÍB Vestmannaeyjar.

Belehrad 29. júla (TASR) - Ak chcú futbalisti Crvenej Zvezdy Belehrad dosahovať lepšie výsledky, musia prestať jesť mäsové koláče pred tréningom, piť pivo po tréningu a obmedziť nočný život v srbskej metropole. To je názor hlavného trénera Crvenej Zvezdy Slavišu Stojanoviča.

Futbalisti bývalého víťaza Európskeho pohára majstrov z roku 1991 sa len s veľkou námahou dostali do 3. predkola Európskej ligy 2013/2014 cez islandský tím ÍB Vestmannaeyjar. Vonku remizovali 0:0 a doma vyhrali 2:0. Tréner Stojanovič mal však po nedeľňajšom tréningu ku svojim zverencom prejav.

"Celá tá drina, ktorou ste prešli v horúcom počasí počas prípravy bude na nič, ak neprestanete jesť mäsové koláče pred tréningom a piť dve alebo tri pivá po tréningu," povedal Stojanovič. "Musíte dôsledne oddychovať a prejsť na športovú diétu, pretože s vašou kariérou to pôjde dolu z kopca."

Ku kritickým slovám sa pridal aj viceprezident CZ Belehrad Nebojša Čovič. "Cigarety a nočný život na lodiach s barmi po rieke je tiež diskutabilný. Profesionálny prístup znamená sústrediť sa na tréning a byť nedočkavý už hodinu pred jeho začiatkom."