Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Futbalový Ružomberok ukončil spoluprácu s Ismarom Tandirom

Ilustračná snímka. Foto: TASR Jozef Ďurník

Dvadsaťtriročný ofenzívny futbalista odohral v ružomberskom drese devätnásť ligových duelov a dva zápasy v Slovnaft Cupe, pričom vo Fortuna lige deväťkrát skóroval.

Ružomberok 18. apríla (TASR) - Vedenie slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok sa dohodlo s útočníkom Ismarom Tandirom na ukončení vzájomnej spolupráce.

Dvadsaťtriročný ofenzívny futbalista prišiel pod Čebrať pred začiatkom aktuálneho ročníka. V ružomberskom drese odohral devätnásť ligových duelov a dva zápasy v Slovnaft Cupe, pričom vo Fortuna lige deväťkrát skóroval. Postupne sa na jar vytratil zo základnej zostavy českého trénera Davida Holoubka, skloňovali sa aj disciplinárne dôvody. Napokon po vzájomnej dohode došlo k ukončeniu zmluvy medzi klubom a hráčom.

"Ismarovi Tandirovi prajeme veľa úspechov v ďalšej kariére, ako aj v osobnom živote," uviedol MFK na oficiálnom webe. Bývalý mládežnícky reprezentant Bosny a Hercegoviny sa narodil vo Frankfurte, ako dieťa odišiel do USA, kde pôsobil v akadémi New York Red Bulls a počas kariéry pôsobil aj v rezerve francúzskeho Sochaux, islandskom Breidabliku, rezerve španielskeho Realu Zaragoza, srbskom Javore Ivanjica, bosnianskej Slobode Tuzla a českom MFK Frýdek-Místek.