Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Fantomas bude fandiť i futbalistom ČR v hľadisku vo Varšave

Český futbalový tím sa teší z gólu Petra Jiráčka do siete Poľska. Foto: TASR/AP

Za maskou Fantomasa, ako píše internetový server idnes. cz, sa skrýva ústecký podnikateľ Vasil Simkovič, ktorý fandil futbalistom aj pri baráži s Čiernou Horou.

Praha 21. júna (TASR) - Ani Fantomas, dôverne známy fanúšikom z hľadiska pri zápasoch českej hokejovej reprezentácie v rôznych končinách sveta, nebude dnes vo Varšave chýbať na štvrťfinále futbalového Eura 2012 medzi ČR a Portugalskom.

Za maskou Fantomasa, ako píše internetový server idnes.cz, sa skrýva ústecký podnikateľ Vasil Simkovič, ktorý fandil futbalistom aj pri baráži s Čiernou Horou. Podľa vlastných slov dúfa, že po dnešnom stretnutí sa bude môcť zasmiať s pre neho typickou pomalou dikciou.

Do Varšavy letí na otočku a dúfa, že jeho štvrtý zápas nebude na turnaji posledným.

V prípadnom semifinále v ukrajinskom Donecku by mohol muž v typickej zelenej maske filmového zloducha naraziť na tamojšieho tmavšieho dvojníka, o ktorom podľa idnes.cz vyhlásil, že bol asi od oleja.

Masku musel v doterajšom priebehu Eura stiahnuť Simkovič pri vstupe na štadión iba jediný raz. Za sebou však má hodiny fandenia a fotografovania sa s natešenými krajanmi.