Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Šport

Bastia odohrá najbližší domáci duel za zatvorenými bránami

Korzické derby rozhodcovia prerušili na päť minút, keď fanúšikovia oboch klubov vhodili na hraciu plochu pyrotechniku a následne sa strhla hromadná šarvátka.

Paríž 7. decembra (TASR) - Futbalisti SC Bastia odohrajú budúcotýždňový ligový zápas s Olympique Marseille pred prázdnymi tribúnami. Dôvodom sú výtržnosti fanúšikov v októbrovom stretnutí s AC Ajaccio. Pre agentúru Reuters to potvrdili predstavitelia francúzskej Ligue 1.

Korzické derby rozhodcovia prerušili na päť minút, keď fanúšikovia oboch klubov vhodili na hraciu plochu pyrotechniku a následne sa strhla hromadná šarvátka. Dvaja hráči, ktorí sa zapojili do celého incidentu, dostali štvorzápasový dištanc. "Po vypočutí predstaviteľov oboch klubov disciplinárna komisia rozhodla, že Bastia odohrá toto domáce stretnutie za zatvorenými bránami," oznámilo vedenie najvyššej francúzskej futbalovej súťaže.

Bastii však hrozia aj ďalšie sankcie po tom, ako počas minulotýždňového stretnutia Ligového pohára proti OSC Lille zasiahol neznámy predmet čiarového rozhodcu.