Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Barcelonský futbalista David Villa je opäť v tréningovom procese

Hráč FC Barcelona David Villa (tretí sprava) so spoluhráčmi počas prvého tréningu pred štartom novej sezóny 2012-2013 v San Joan Despi 17. júla 2012 Foto: TASR/AP

Španielsky futbalista David Villa sa v utorok po prvýkrát od decembrovej fraktúry nohy objavil v zostave FC Barcelona.

Madrid 7. augusta (TASR) - Španielsky futbalista David Villa sa v utorok po prvýkrát od decembrovej fraktúry nohy objavil v zostave FC Barcelona.

"Zdá sa, že je po dlhodobom a ťažkom zranení vo veľmi dobrej forme," uviedol spoluhráč Andres Iniesta na tlačovej konferencii pred stredajším prípravným duelom proti Manchesteru United. O tri dni neskôr sa katalánsky veľkoklub predstaví na pôde Dynama Bukurešť.

Nová sezóna najvyššej španielskej súťaže začína 18.-19. augusta. "Blaugranas" si budú chcieť napraviť chuť po nevydarenom ročníku, keď v Primera Division skončil klub z Nou Camp až na druhom mieste za Realom Madrid a v Lige majstrov ich vyradila v semifinále Chelsea Londýn.

"Je to radosť vidieť ho trénovať. Je to pre nás kľúčový hráč. Dúfame, že sa čoskoro vráti do súťažného kolotoča a predvedie to najlepšie zo svojho umenia," vyhlásil Iniesta.