Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Slovensko

Vicepremiér Kmec mal dopravnú nehodu, nikto sa nezranil

Na snímke podpredseda vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívanie eurofondov Peter Kmec (Hlas-SD). Foto: TASR Jaroslav Novák

Z tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR uviedli, že medializované informácie o dopravnej nehode premiéra Roberta Fica (Smer-SD) boli nepresné.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 20. marca (TASR) - Služobné vozidlo zapožičané vicepremiérovi pre eurofondy a plán obnovy Petrovi Kmecovi (Hlas-SD) bolo v stredu popoludní na diaľnici D1 v Bratislave účastníkom dopravnej nehody. K zraneniu osôb neprišlo. TASR to potvrdila hovorkyňa Kancelárie podpredsedu vlády SR Loretta Pinke.

"Dnes v popoludňajších hodinách bolo v Bratislave na Prístavnom moste účastníkom dopravnej nehody služobné motorové vozidlo zapožičané podpredsedovi vlády Petrovi Kmecovi," priblížila.

Vozidlo viedol príslušník úradu pre ochranu ústavných činiteľov. "Pri nehode sa nikto nezranil a prišlo len k materiálnym škodám na motorových vozidlách," doplnila.

Z tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR uviedli, že medializované informácie o dopravnej nehode premiéra Roberta Fica (Smer-SD) boli nepresné. "Predseda vlády SR Robert Fico dnes nebol účastníkom dopravnej nehody, ako o tom píše portál topky.sk," podotkli.