Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Podnikateľ Boris Kollár vstupuje do politiky

Podnikateľ Boris Kollár, archívna snímka Foto: TASR/Pavel Neubauer

Nie je to prvýkrát, čo sa Boris Kollár rozhodol vstúpiť do politiky.

Bratislava 9. novembra (Teraz.sk/TASR) - Podnikateľ Boris Kollár je rozhodnutý kandidovať v najbližších voľbách do Národnej rady SR. Potvrdil to dnes pre TASR s tým, že akou formou zabojuje o priazeň voliča, zverejní v stredu (11.11.). O tom, že Kollár pôjde do volieb, dnes informoval web Konzervatívny výber.sk s poukázaním na podnikateľov rozhovor pre časopis OK.

Pre Denník N skonštatoval, že bližšie informácie poskytne v stredu na sociálnej sieti, keďže tam to podľa neho "celé začalo," dodáva.

"Prišlo to prirodzene. Najprv ma len súčasná situácia štvala. Jednak ohrozenie krajiny zvonku vplyvom migrácie, ale aj problémy vo vnútri štátu. Rozkrádajú nám krajinu. Jeden človek ide za 100 eur sedieť do väzenia, druhý sa nám za sto miliónov smeje," vysvetlil motiváciu Kollár.

Pre portál aktuality.sk zároveň odmietol špekulácie, že by sa jeho politická budúcnosť mohla spájať s SNS.

Podnikateľ už v roku 2010 do NR SR kandidoval, vtedy za politický subjekt Únia – strana pre Slovensko a s volebným výsledkom pod jedno percento. "To nemalo veľkú šancu na úspech. Teraz si myslím, že môžem presvedčiť ľudí, lebo hovorím, čo cítia, len sa to boja povedať," dodal pre TASR majiteľ rádia a podnikateľ v lyžiarskych strediskách.