Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Pátranie po nezvestnej matke troch detí v Bratislave nebolo úspešné

Na snímke nezvestná N. Ondejková. Foto: Facebook Lubos Ondejka

Akékoľvek informácie o nezvestnej je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

Bratislava 23. marca (TASR) – Pátranie po nezvestnej 35-ročnej matke troch detí Nadežde Ondejkovej nebolo úspešné ani túto sobotu. Žena je nezvestná od 14. januára. Hľadali ju v Rusovciach, v susednej bratislavskej mestskej časti Čunovo a v ich okolí. Pre TASR to potvrdil Lukáš Beták zo Slovenskej pátracej služby.

"V tejto chvíli môžeme povedať, že sú prepátrané už všetky pôvodne vytypované a vyčlenené oblasti, respektíve sektory," spresnil Beták. Do akcie sa podľa jeho slov zapojilo približne 60 dobrovoľníkov z radu verejnosti, desať členov Slovenskej pátracej služby z Modulu pozemného pátrania a záchrany z Trenčína a Bratislavy. Pomáhali aj viaceré dobrovoľnícke záchranárske organizácie.

Pri pátraní úzko spolupracovali aj viaceré útvary Policajného zboru (PZ) SR, a to vrátane Poriečneho oddelenia Odboru poriadkovej polície Prezídia Policajného zboru. To vykonávalo pátranie na Dunaji. Na hľadanie využili aj pátracích psov, rôznu špeciálnu techniku, vrátane viacerých bezpilotných prostriedkov — dronov a lokalizačného systému na riadenie pátrania v systéme rojníc.

Nadeždu Ondejkovú z Rusoviec naposledy videli 14. januára v mieste jej trvalého pobytu. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu a miesto jej súčasného pohybu a pobytu nie je známe.

Nezvestná je vysoká približne 175 centimetrov, má štíhlu postavu, gaštanovohnedé dlhšie vlasy a zeleno-hnedé oči. Naposledy mala oblečenú čiernu prešívanú bundu, modré rifle a čierne čižmy.

Akékoľvek informácie o nezvestnej je možné oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.