Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Najobľúbenejším živým vianočným stromčekom je jedľa dánska

Foto: Tesco

Zákazníci Tesca si môžu až do 23. decembra 2017 vybrať z bohatej sviatočnej ponuky aj živé vianočné stromčeky.

Bratislava 13. decembra (OTS) - Pred vybranými predajňami Tesco po celom Slovensku sú v ponuke borovice, smreky, jedle a aj stromčeky v kvetináčoch.

„Naši zákazníci si môžu aj tento rok vybrať z ponuky ihličnanov, ktoré nájdu vo vyhradenom vonkajšom priestore v tesnej blízkosti vybraných hypermarketov a obchodných domov Tesco. Borovice, smreky, jedle aj stromčeky v kvetináčoch sú v ponuke od nášho dodávateľa denne, od 8.00 do 20.00 hod, až do 23. decembra,“ uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka spoločnosti Tesco na Slovensku.

Najobľúbenejším živým vianočným stromčekom sa za posledné roky stala jedľa dánska. Má bohatú korunu, krásne vonia a neprekáža jej ani izbová teplota.

V tohtoročnej ponuke ihličnanov pri predajniach Tesco nechýba ani čečina, imelo a rôzne stojany na stromčeky. Výška ihličnanov je od 40 cm do 5 metrov. Vysoké živé stromčeky si môžu zákazníci u predajcu objednať aj s dovozom domov. Pre záujemcov predajcovia vybraný stromček za poplatok ofrézujú i zabalia.

Ceny stromčekov:
Smrek pichľavý 19,99 eura
Borovica čierna 26,99 eura
Jedľa dánska od 19,99 eur do35 eura

Zoznam predajných miest živých vianočných stromčekov pri Tesco obchodoch:

Bratislava Zlaté piesky, Bratislava Lamač , Bratislava Petržalka, Banská Bystrica, Galanta, Košice, Rimavská Sobota, Levice, Lučenec, Martin, Michalovce, Nové Mesto nad Váhom, Nové Zámky, Pezinok, Piešťany, Poprad, Považská Bystrica, Prešov, Komárno, Prievidza, Šaľa, Trenčín, Senec, Žilina ,Trnava, Detva, Nitra, Malacky, Skalica, Zvolen

Tesco ponúka aj výber umelých vianočných stromčekov, vianočnej výzdoby či dekorácií za akciové ceny. Nakúpiť môžete priamo v predajniach Tesco alebo z pohodlia svojho domova na https://tesco.sk/sezona/vianoce/akcie-online-nakupov/.