Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Slovensko

Na D1 sa prevrátila cisterna s benzínom, vodič neprežil

Vážna dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok 30. apríla 2018 na diaľnici D1 pri Dubnici nad Váhom, si vyžiadala jeden ľudský život. Cisterna prevážajúca benzín sa prevrátila mimo cestu. Foto: TASR - Facebook Prezídia HaZZ

Jazdný pruh už sprejazdnili.

Dubnica nad Váhom 30. apríla (TASR) - Hasičom zasahujúcim pri likvidácií následkov dopravnej nehody na D1 pri Dubnici nad Váhom sa podarilo prečerpať približne tri štvrtiny obsahu nádrže havarovanej cisterny. TASR informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

„Krátko po 19. hodine bol sprejazdnený jeden pruh diaľnice D1 v smere do Bratislavy. Na mieste havárie momentálne zasahuje desať hasičov z hasičských staníc v Trenčíne a Púchove," uviedla Farkasová.



Tragická dopravná nehoda, ktorá sa stala v pondelok dopoludnia, si vyžiadala jeden ľudský život. Vodič nákladného automobilu s cisternou prevážajúcou 20.000 litrov benzínu, zišiel z cesty a prevrátil sa vedľa diaľnice.



Slovenským hasičom zasahujúcim pri likvidácii následkov tragickej dopravnej nehody na diaľnici sa nepodarilo prečerpať benzín z havarovanej cisterny. O pomoc požiadali českých hasičov.