Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 15. máj 2024Meniny má Žofia
< sekcia Slovensko

Bio udalosť roka na Slovensku otvára svoje brány aj verejnosti

Foto: BIOFORUM 2013

Po úspešnej minuloročnej konferencii, sa nezadržateľne blíži termín II. ročníka jedinečnej udalosti na Slovensku – medzinárodnej odbornej konferencie BIO FÓRUM 2013.

Bratislava 7. mája (OTS) – Dňa 30. mája v Lindner Hotel Gallery Central, pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky a už druhý rok s VIP partnerstvom spoločnosti BILLA s.r.o..

Tento rok sa pre veľký záujem otvárajú brány BIO FÓRA okrem PROFI časti, ktorá je určená výhradne pre odborníkov aj pre VEREJNOSŤ. Na tejto konferencii jedinej svojho druhu na Slovensku sú pripravené prednášky tých najpovolanejších, nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia (Anglicko, Nemecko, Rakúsko, Česko). Samotný obsah konferencie je nesmierne bohatý. Počnúc konferenciou, workshopy, bio rout, prednášky, výstavné stánky, ocenenia a mnoho ďalších aktivít. Vzhľadom na veľký záujem zo strany odbornej verejnosti II. ročník pripravil rozšírenie o vyhlásenie jedinečného ocenenia BIO FIRMA roka v Slovenskej republike a ako sa už stalo tradíciou ocenenie BIO ČLOVEK, ktorý zasadí v priestore Lindner hotel Gallery bio strom.

Pre VEREJNOSŤ sú pripravené prednášky skutočne výnimočných prednášateľov ako napríklad pani Hanky Zemanovej, autorky kníh BioAbecedář a Biokuchařka, ktorá vyhrala titul „Nejlepší kuchařská kniha roku 2006“. Ďalej vás svojimi skúsenosťami obohatí pán Peter Planieta (víťaz ocenenia BIO ČLOVEK roka 2012), ktorý sa telom i dušou venuje zdravej strave. Dámy určite zaujme prednáška pani Miriam Grossmanovej z Londýna, ktorá sa niekoľko rokov venuje poradenstvu v oblasti biokozmetiky, aromaterapie, prírodnej kozmetiky a starostlivosti o pleť, tvárovej gymnastiky a výrobe prírodných parfumov a mnohí ďalší.

Ale nielen vedomosťami je človek živý. Preto sme pre vás pripravili prezentáciu BIO, EKO a Nature produktov formou prezentačných stánkov, v ktorých môžete ochutnať a v prípade záujmu aj zakúpiť Bio dobroty z celej Európy.

Viac informácií a registráciu nájdete na http://www.bioforum.sk/ .