Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

V Bratislave na Račianskej sa zrazili električky, hlásia zranených

V Bratislave na Račianskej ulici pri budove Výskumného ústavu zváračského sa v stredu 5. júna 2019 popoludní zrazili električky. Pri nehode sa zranili dvaja cestujúci. Foto: TASR Miroslav Košírer

Nehoda je momentálne v štádiu riešenia.

Bratislava 5. júna (TASR) – V Bratislave na Račianskej ulici, pri budove Výskumného ústavu zváračského, sa v stredu popoludní zrazili električky. Pri nehode sa zranili dvaja cestujúci. Vodiči sú bez zranení.

"Približne o 15.36 h sa stala vzájomná dopravná nehoda dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra. Dispečing DPB okamžite vyslal na miesto hliadku dispečerov a zabezpečil príchod polície, zdravotníckych záchranárov a tiež náhradnú autobusovú dopravu v úseku Blumentál - vozovňa Krasňany a späť," povedala hovorkyňa Dopravného podniku Bratislavy (DPB) Adriana Volfová.

V Bratislave na Račianskej ulici pri budove Výskumného ústavu zváračského sa v stredu 5. júna 2019 popoludní zrazili električky.
Foto: TASR Miroslav Košírer


Pri nehode došlo podľa jej slov k zraneniu dvoch cestujúcich, vodiči sú bez zranení. Nehoda je momentálne v štádiu riešenia. Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová pre TASR potvrdila, že na základe výzvy na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov k dvom zraneným ženám. "Našťastie, neutrpeli vážne poranenia a záchranári ich po ošetreni previezli do nemocnice," uviedla.

V dôsledku nehody nepremávali električky liniek 3, 5 a 7 medzi Blumentálom a vozovňou Krasňany. Premávka električiek do bratislavskej mestskej časti Rača je opäť obnovená. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.