Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

TVORIA SA KOLÓNY: Na vjazdoch do Bratislavy sa zdržíte 10 až 40 minút

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavol Zachar

Podľa Zelenej vlny RTVS sa vodiči v kolóne na diaľnici D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most zdržia približne 20 minút.

Bratislava 12. marca (TASR) – Na vjazdoch do hlavného mesta musia aj počas utorkového rána vodiči rátať so zdržaním a kolónami. Zhustená premávka spomaľujúca prejazd je aj v uliciach Bratislavy.

Podľa Zelenej vlny RTVS sa vodiči v kolóne na diaľnici D1 od Zlatých pieskov po Prístavný most zdržia približne 20 minút. Za Bernolákovom v smere do Bratislavy odhadujú zdržanie na 25 minút. Približne 20-minútové zdržanie je podľa hlásení Zelenej vlny aj na Račianskej ulici a Ulici Svornosti v hlavnom meste.

Stellacentrum informuje, že situáciu na D1 v smere na Prístavný most komplikuje nehoda pred pripájačom z Galvaniho ulice, blokovaný je ľavý jazdný pruh. V Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy je zdržanie približne 15 minút. Z diaľnice D2 za Stupavou v smere do Bratislavy hlási Stellacentrum 10-minútové zdržanie.

V smere z Bernolákova do Bratislavy sa vodiči zdržia 40 minút


Cesta do hlavného mesta v smere z Bernolákova sa predĺži. Zdržanie v kolóne dosahuje aktuálne 40 minút. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

S výraznými komplikáciami musia vodiči rátať aj na vjazde do hlavného mesta po diaľnici D2. Pred križovatkou Lamač a tiež za Stupavou sa stali nehody. "Vodičom odporúčame zísť z diaľnice na výjazde Stupava a do Bratislavy pokračovať po starej ceste," radí Zelená vlna RTVS.

Informuje aj o kolónach na Ulici Svornosti a Račianskej ulici v hlavnom meste, v smere do centra spôsobujú približne 20-minútové zdržanie.