Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Trenčiansky mestský poslanec Ján Kanaba oznámil, že odchádza zo Smeru

Foto: TASR/Štefan Puškáš

Podľa predsedníčky Okresnej organizácie Smeru–SD v Trenčíne Edity Angyalovej strana jeho rozhodnutie akceptuje, pretože je to jeho slobodné rozhodnutie.

Trenčín 24. mája (TASR) – Poslanec trenčianskeho mestského zastupiteľstva (MsZ) za stranu Smer–SD a predseda finančno-majetkovej komisie Ján Kanaba dnes po tom, ako sa pre nízku účasť poslancov neuskutočnilo zasadnutie mestského zastupiteľstva, oznámil vystúpenie z tejto strany.

"Som zhrozený zo správania poslancov za stranu Smer, pretože toto zmarené mestské zastupiteľstvo je financované z peňazí našich občanov. Ja nebudem robiť cvičenú opicu tak, ako si niekto praje a nebudem hlasovať tak, ako povie predsedníčka okresnej organizácie alebo krajskej organizácie. Ja zajtra strane oznámim, že vystúpim zo strany Smer a s touto stranou končím," informoval novinárov Kanaba.

Podľa predsedníčky Okresnej organizácie Smeru–SD v Trenčíne Edity Angyalovej strana jeho rozhodnutie akceptuje, pretože je to jeho slobodné rozhodnutie. "On sa už dlhší čas nespráva ako poslanec Smeru, takže to považujem za celkom prirodzené. Nechceme rozohrávať jeho hru cez médiá, určite nebudeme kydať do vlastných radov. Faktom je, že sa nespráva ako poslanec Smeru a netrvá to ani týždeň, ani tri, ani päť. Trvá to dlho," priblížila Angyalová.