Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

TRAGÉDIA: Zrážku vlaku s autom v Rimavskej Sobote neprežili dve osoby

Na snímke zrážka osobného motorového vozidla s vlakom, ku ktorej došlo v stredu ráno po 6.00 h na železničnom priecestí v Sabovej, mestskej časti Rimavskej Soboty 11. apríla 2018. Foto: TASR - Prezídium HaZZ

Vo vlaku sa v čase nehody nachádzalo celkovo šesť osôb, ktoré neutrpeli žiadne zranenia.

Rimavská Sobota 11. apríla (TASR) – Život dvoch osôb a zranenia troch ďalších si vyžiadala zrážka osobného motorového vozidla s vlakom, ku ktorej došlo v stredu ráno po 6.00 h na železničnom priecestí v Sabovej, mestskej časti Rimavskej Soboty.

„V aute sa nachádzalo päť osôb, dve boli na mieste mŕtve, ostatné boli prevezené do nemocnice. Zasahovalo tu päť hasičov s dvomi kusmi techniky,“ priblížil Marek Laššák z Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Rimavská Sobota.



Ako pokračovala Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ, vo vlaku sa v čase nehody nachádzalo celkovo šesť osôb, ktoré neutrpeli žiadne zranenia. „Železničné priecestie SP1185 bude približne tri hodiny uzavreté,“ dodala.

Podľa slov hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Aleny Krčovej boli všetci zranení prevezení do rimavskosobotskej nemocnice. „Nehoda si vyžiadala jednu ťažko zranenú osobu, ktorá utrpela viacnásobne poranenia celého tela, takzvanú polytraumu, a dvoch stredne ťažko zranených,“ konkretizovala Krčová.