Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

NEHODY NA CESTÁCH: V Plešivci a v Dolnom Kubíne sú ôsmi ľudia zranení

Tri zranené osoby si vyžiadala dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v utorok 13. augusta 2019 ráno na štátnej ceste I/59 v katastri Dolného Kubína. Foto: TASR - KR HaZZ v Žiline

V prvom vozidle sa viezli traja cestujúci, z ktorých jedna žena utrpela ťažké poranenia. V stabilizovanom stave a pri vedomí bola odovzdaná na traumatológiu v rožňavskej nemocnici.

Dolný Kubín 13. augusta (TASR) – Tri zranené osoby si vyžiadala dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo v utorok ráno na štátnej ceste I/59 v katastri Dolného Kubína. TASR o tom informoval Marek Panák z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline.

V čase príchodu hasičov na miesto nehody boli zranení v opatere pracovníkov Záchrannej zdravotnej služby. „Hasiči zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru a zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní nehody políciou vozovku očistili,“ uviedol Panák.

Pri udalosti zasahovali príslušníci z Hasičskej stanice v Dolnom Kubíne s jedným kusom techniky.

Pri dopravnej nehode dvoch vozidiel v Plešivci sa zranili piati ľudia


Päť osôb utrpelo zranenia pri utorkovej dopravnej nehode, ktorá sa stala predobedom v obci Plešivec v okrese Rožňava. Ako na sociálnej sieti Facebook informovala hovorkyňa záchranárskej skupiny Falck Katarína Načiniaková, pri nehode došlo k zrážke dvoch osobných áut.

„V prvom vozidle sa viezli traja cestujúci, z ktorých jedna žena utrpela ťažké poranenia. V stabilizovanom stave a pri vedomí bola odovzdaná na traumatológiu v rožňavskej nemocnici. Dvaja ďalší cestujúci, muži, mali iba povrchové poranenia,“ konkretizovala Načiniaková s tým, že obaja boli ošetrení na mieste a transport do nemocnice odmietli.

„V druhom aute, ktoré malo francúzske poznávacie značky, sa viezli dvaja ľudia (manželský pár). Pri nehode utrpeli ľahšie poranenia. Posádkou Rýchlej zdravotnej pomoci Štítnik boli prevezení rovnako do nemocnice v Rožňave,“ dodala hovorkyňa.