Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 16. máj 2024Meniny má Svetozár
< sekcia Regióny

TRAGICKÁ NEHODA: Zrážku s nákladným autom neprežil 42-ročný vodič

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Policajti na základe doterajšieho vyšetrovania zistili, že 42-ročný vodič viedol osobné auto v smere od horského priechodu Čertovica na Kráľovu Lehotu.

Liptovský Mikuláš 22. septembra (TASR) - Zrážku s nákladným autom v Nižnej Boci, okres Liptovský Mikuláš, neprežil v piatok 42-ročný vodič osobného auta. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Policajti na základe doterajšieho vyšetrovania zistili, že 42-ročný vodič viedol osobné auto v smere od horského priechodu Čertovica na Kráľovu Lehotu. Následne z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s autom do protismeru. Došlo k zrážke s protiidúcim nákladným vozidlom, ktoré šoféroval 31-ročný vodič. "Pri dopravnej nehode utrpel 42-ročný muž zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol," povedala Kremeňová.

Alkohol u vodiča nákladného auta nezistili. Kremeňová dodala, že u nebohého muža urobia pitvu. "Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," skonštatovala.

Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá.