Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Premávka v Bratislave a na príjazdových cestách je opäť spomalená

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Martin Baumann

Do 20 minút sa vodiči zdržia na ulici Svornosti, na Popradskej v smere do mesta a v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy.

Bratislava 11. apríla (TASR) – So zdržaním desať až 20 minút musia vo štvrtok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Do 20 minút sa vodiči zdržia na ulici Svornosti, na Popradskej v smere do mesta a v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a Bratislavy. Zdržanie do 15 minút vodiči hlásia v Moste pri Bratislave v smere do hlavného mesta a v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy.

S približne desaťminútovými kolónami je potrebné podľa Stella centra počítať na viacerých úsekoch. Napríklad na D2 za Stupavou v smere do Bratislavy, na Račianskej v smere do mesta, na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom v smere od Senca, z Čiernej Vody a z Vajnôr v smere do hlavného mesta.

Podľa Zelenej vlny RTVS sa vo štvrtok v ranných hodinách stala dopravná nehoda na Rusovskej ceste za križovatkou s Viedenskou smerom na Námestie Hraničiarov. Čiastočne je tu blokovaný jeden jazdný pruh. Druhá nehoda je nahlásená na Rožňavskej ulici za jedným z obchodných centier smerom do mesta. Podľa Zelenej vlny RTVS by mali vodiči nárazovo rátať so zdržaním.