Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 13. máj 2024Meniny má Servác
< sekcia Regióny

Pre vyťahovanie kamiónu bude dočasne uzavretá cesta v okrese Trebišov

Policajná snímka. Foto: FB Polícia SR - Košický kraj

Na mieste budú policajti, ktorí budú dopravu v tomto úseku usmerňovať.

Trebišov 28. apríla (TASR) - Polícia upozorňuje motoristickú verejnosť na dočasnú úplnú uzáveru cesty I/79 v okrese Trebišov v úseku Veľaty - Luhyňa - Čerhov, ku ktorej dôjde v nedeľu od 14.00 h. Dôvodom je vyťahovanie kamiónu. TASR o tom informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Na mieste budú policajti, ktorí budú dopravu v tomto úseku usmerňovať. "Prichádzajúcich vodičov osobných áut budú odkláňať na obchádzkovú trasu Veľaty - Michaľany - Luhyňa (obojsmerne). Vodiči nákladných vozidiel budú odstavovaní pred odpočívadlom Mária až do doby sprejazdnenia cesty," spresnila. Polícia vodičov žiada o rešpektovanie pokynov jej príslušníkov, ale aj o trpezlivosť a ohľaduplnosť.

V nedeľu ráno na mieste, kde prebieha rekonštrukcia cesty, a kde je z tohto dôvodu úsek prejazdný iba v jednom jazdnom pruhu a doprava je riadená svetelnou signalizáciou, skončilo nákladné motorové vozidlo prevrátené v priekope mimo cesty. Vodič kamiónu sa nezranil, ani nebol pod vplyvom alkoholu. Táto udalosť v cestnej premávke bola podľa Ivanovej ukončená ako škodová udalosť.