Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Regióny

Polícia začala trestné stíhanie pre požiar hotela v Michalovciach

Ppožiar hotela Stadio v Michalovciach. Foto: TASR

Oheň poškodil interiér, ako aj 12 izieb, kanceláriu a priestory serverovne hotela. Pravdepodobnou príčinou požiaru bola nedbanlivosť pri fajčení.

Michalovce 4. decembra (TASR) - Trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia začala polícia v súvislosti s požiarom hotela, ku ktorému došlo v nedeľu 2. decembra v Michalovciach. Oheň tam napáchal škody za najmenej 100.000 eur.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová informovala, že neznámy páchateľ spôsobil požiar na prvom poschodí hotela v nedeľu približne o 17.00 h.

"V spomínanom čase sa v hoteli nachádzalo šesť návštevníkov a dvaja zamestnanci, čím ich páchateľ vydal do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví. Piati návštevníci hotela sa nadýchali splodín horenia, museli ich preto ambulantne ošetriť," vysvetlila hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, oheň poškodil interiér, ako aj 12 izieb, kanceláriu a priestory serverovne hotela. Pravdepodobnou príčinou požiaru bola nedbanlivosť pri fajčení, uzavrela Mésarová.