Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Pri nehode v Komárne prišli o život dve chodkyne

Na snímke osobné motorové vozidlo BMW X3. Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Tragická nehoda sa stala krátko po šiestej hodine na Rákocziho ulici pred Vážskym mostom.

Komárno 8. marca (TASR) – Pri dopravnej nehode v Komárne prišli vo štvrtok o život dve ženy. Tragická nehoda sa stala krátko po šiestej hodine na Rákocziho ulici pred Vážskym mostom.

Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej 80-ročný vodič osobného motorového vozidla BMW X3 z doposiaľ presne nezistených príčin zrazil na priechode pre chodcov dve chodkyne vo veku 60 a 44 rokov. Obidve ženy boli s ťažkými zraneniami prevezené do nemocnice, kde zraneniam podľahli.

Pri dopravnej nehode v Komárne prišli vo štvrtok 8. marca 2018 o život dve ženy. Tragická nehoda sa stala krátko po šiestej hodine na Rákocziho ulici pred Vážskym mostom. Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Boženy Bruchterovej 80-ročný vodič osobného motorového vozidla BMW X3 z doposiaľ presne nezistených príčin zrazil na priechode pre chodcov dve chodkyne vo veku 60 a 44 rokov. Obidve ženy boli s ťažkými zraneniami prevezené do nemocnice, kde zraneniam podľahli. Na snímke priechod pre chodcov.
Foto: TASR - KR PZ v Nitre

Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Presnú príčinu, okolnosti, ako aj mieru zavinenia nehody vyšetruje polícia ako prečin usmrtenia. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bude pribratý znalec z odboru cestnej dopravy, povedala Bruchterová.

Polícia vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky k mimoriadnej opatrnosti na cestách. Apeluje na vodičov, aby vždy prispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam i svojim schopnostiam a zručnostiam.