Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Poznáte tohto muža? Môže pomôcť objasniť krádež auta a ďalšie činy

Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení muža (na snímke), ktorý by mohol pomôcť objasniť trestné činy krádeže, porušovania domovej slobody a tiež prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Akékoľvek informácie o totožnosti či pohybe muža možno oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Bratislava 10. septembra (TASR) - Policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení muža, ktorý by mohol pomôcť objasniť trestné činy krádeže, porušovania domovej slobody a tiež prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Tie sa stali v mestskej časti Bratislava - Nové Mesto.

Doposiaľ neznámy páchateľ 26. augusta ukradol okolo polnoci v jednej z ubytovní na Vajnorskej ulici peňaženku s platobnými kartami a dokladmi, prenosný reproduktor JBL, kľúče od auta a následne aj auto Toyota Verso, informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Celková škoda dosiahla 19.200 eur.

Akékoľvek informácie o totožnosti či pohybe muža možno oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.